NAKON SHOWA

Maca iz ŽNV objavila video u kojem je otkrila što se dogodilo s velikom ljubavi Marina i Sare

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.01.2020.
u 15:57
Trenutno se trude održati ljubav na daljinu, a Marino ne krije da ga je kod Sare osvojila vedrina i osmijeh.
Pogledaj originalni članak

Sara Sitarić i Marin Marušić zaljubili su se u popularnom showu 'Život na vagi', a kako se čini, ljubavi se ne nazire kraj. 

Trenutno se trude održati ljubav na daljinu, a Marino ne krije da ga je kod Sare osvojila vedrina i osmijeh.

Marijana Džolić, poznata kao Maca, nerijetko se druži sa Sarom, a sada je na svom Instagramu objavila video koji otkriva što se dogodilo s njihovom velikom ljubavi nakon showa. 

Foto: Instagram

- Ako želite popiti najljepšu kavu i da vam je posluži najljepši dečko, onda dođete ovdje u Zadru... Neću vam otkriti koji je kafić, istražite... Ali nećete zateći samo njega, nego i njegovu vjernu pratnju, milu Saricu - rekla je u videu. Naime, Maca je sjela na kavu sa Sarom, a poslužio ih je upravo njezin dečko Marin. 

- Svi misle da je 1. nagrada 150.000 kuna, ali ne znaju da sam ja upecala glavnu nagradu - izjavila je Sara za RTL nakon finala. Naravno, misleći na Marina. 

Marino i Sara nisu bili zajedno na Božić i Novu godinu već su blagdane proveli svatko sa svojom obitelji, no čini se da im veza na daljinu unatoč svim problemima itekako uspijeva

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.