Dvogodišnja ljubav

M. Šurjak i G. Rosso vezu su počeli kad su ga uhitili pijanog?

Foto: 24 sata
M. Šurjak i G. Rosso vezu su počeli kad su ga uhitili pijanog?
Autori ab, tj, ip/24sata
26.10.2011.
u 10:30
Novinarka je navodno bivšeg nogometaša upoznala prije dvije godine kada je Rosso zbog vožnje u pijanom stanju uhićen u Makarskoj.
Pogledaj originalni članak

Kad je upoznala bivšeg nogometaša Giovannija Rossu (38), sportska novinarka bila je cimerica s kolegicom s HTV-a Milom Horvat (30). Mirta Šurjak (30) tad je, prije dvije godine, na zabavi upoznala fatalnog Dalmatinca. Te 2009. Rossu su u pet sati uhitili u Makarskoj jer je vozio pijan. Napuhao je 1,2 promila i odvezli su ga na triježnjenje. Navodno je te večeri tulumario s Mirtom Šurjak, s kojom danas čeka dijete. Kad je s njom prohodao, zatražio je rastavu od supruge Morane. S njom je bio u braku 20 godina i imaju sedmogodišnjeg sina. Iako se nakon završetka nogometne karijere preselio u Izrael, gdje radi kao sportski menadžer, zbog djevojke je stalno dolazio u Hrvatsku. O tome svjedoči i jedina fotografija na kojoj par među posljednjim gostima uživa na proslavi. Rosso je u bijeloj košulji, a Šurjak u crnoj haljini.

Nasmiješeni su te piju bijelo vino i mineralnu vodu. Rosso u Splitu, Mirtinu rodnom gradu, uknjižuje stan, a bivša supruga, s kojom je ostao u dobrim odnosima zbog djeteta, pomaže mu s papirologijom dok je on u Izraelu. Mirta, koja je pet i pol mjeseci trudna i nosi djevojčicu, trenutačno je na bolovanju i s majkom Nadom odmara se u Splitu. Navodno je pogađaju priče kako Rosso, koji slovi za playboya, u Izraelu ima ljubavnicu.

– Ne želim komentirati privatni život – rekla je Mirta. Giovanni je bio nedostupan za komentar.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maxxy
14:21 26.10.2011.

Ljubavnica u Izraelu??? Ma ne bi on, nije on takav!!! :p