Zavirite u vilu

Luksuzna vila u kojoj živi Ivanka Trump pripada milijarderu naših korijena koji je u sporu s američkom vladom

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Reuters
Ivanka Trump
Foto: Instagram
Ivanka Trump
Foto: Instagram
Ivanka Trump
09.03.2017.
u 17:02
Ivanka s obitelji živi u vili koja je u vlasništvu čileanskog milijardera hrvatskih korijena Andronica Lukšića
Pogledaj originalni članak

Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom i djecom preselila se iz New Yorka u Washington kada joj je tata Donald postao predsjednik  Amerike te je Jaredu dodijelio funkciju svog savjetnika.

Par je svoj luksuzni stan u New Yorku zamijenio jednako raskošnom obiteljskom kućom u Washingtonu koja je samo nekoliko minuta vožnje udaljena od Bijele kuće. New York Daily Times i Wall Street Journal prenosi kako  kuća, u koju se smjestila Ivankina obitelj, pripada čileanskom milijarderu hrvatskih korijena Andronicu Lukšiću.

Zanimljivost ove informacije skriva se u činjenici da Lukšic tuži američku vladu za milijunski iznos. Naime, Lukšićeva tvrtka upletena je u spor s američkom vladom oko jednog rudnika čija se vrijednost procjenjuje na milijarde dolara. 

Iz Bijele kuće su priopćili kako Ivanka i Jared nisu bili upoznati s činjenicom da je vlasnik kuće koju su unajmili zapravo u sporu s američkom vladom. 

Lukšić je jedan od najbogatijih ljudi u Čileu, a njegov otac Polikarpo se s otoka Brača doselio u Čile 1910. i zaposlio se u industriji nitrata. Majka mu je bila Bolivijka Elene Abaroe, kćer ratnog junaka Eduarda Abaroe.

Kako izgleda Lukšićeva vila u kojoj živi Ivanka Trump pogledajte u videu.

>>Trump se susreo s kanadskim premijerom, no svi pričaju o zaljubljenom Ivankinu pogledu

>>Ovim je potezom Ivanka Trump razbjesnila Amerikance

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
rankovic
17:41 09.03.2017.

a možda če ivanka zatražiti hrvatsko državljanstvo

Avatar SviSmoHrvati
SviSmoHrvati
08:45 10.03.2017.

Blago njima

Još iz rubrike Showbiz