romantičan nogometaš

Luka Modrić pokazao kako je proveo Valentinovo sa suprugom Vanjom: 'Moja sreća'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.02.2021.
u 18:00
Luka je na svom Insta Storyju objavio fotografiju koja prikazuje Vanju, a uz nju je napisao 'Moja sreća'.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Luka Modrić pratiteljima na Instagramu pokazao je kako je proveo Valentinovo sa suprugom Vanjom. Luka je na svom Insta Storyju objavio fotografiju koja prikazuje Vanju, a uz nju je napisao 'Moja sreća' i dodao emotikone srca. Na toj fotografiji Vanja je snimljena dok igra biljar uz koji su se supružnici očito opustili na Dan zaljubljenih.

Foto: instagram

Inače, Luka i Vanja u braku su više od 10 godina, a zajedno imaju i troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju. Par se upoznao kad je Luki bilo samo 19 godina. Luka i Vanja vjenčali su se 12. svibnja 2010. pred obitelji i bliskim prijateljima, a proslavili su u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, a u lipnju iduće godine par je stao i pred oltar.

Nedavno je Vanja privukla pozornost i poprilično skromnim modnim izdanjem. Naime, Vanja je oduševila modnom kombinacijom za tek 300 kuna. Vesela obitelj pozirala je na proslavi Nove godine, a Vanja je odjenula haljinu popularnog modnog brenda Zare, čija je cijena 300 kuna. Dok je Vanja u ležernom izdanju, Luka je odjenuo modro odijelo.Iako mnogi slavni parovi vole izdvojiti pozamašne svote za krpice, čini se kako to Modrićima nije važno.

Foto: Instagram screenshot

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.