Promo

'Ljepotice i genijalci' su novi sociološki eksperiment na reality način

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
VL
Autor
PR Članak
11.03.2019.
u 14:46
Show uključuje skupinu muškaraca s određenim postignućem i/ili s određenom strašću za znanstvenu fantastiku, video igre, znanstveni svijet i skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa.
Pogledaj originalni članak

Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna.

Show uključuje skupinu muškaraca s određenim postignućem i/ili s određenom strašću za znanstvenu fantastiku, video igre, znanstveni svijet i skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa. To su djevojke koje znaju balansirati između svojih vještina i izgleda u postizanju određenih životnih ciljeva, a oni će u parovima prolaziti razne dinamične izazove i situacije, učiti jedni od drugih i pritom se dobro zabavljati.

22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama.

Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova "žirija", odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija. U prvoj epizodi upoznat ćemo svih 22 kandidata, a odmah ćemo imati priliku i saznati koje ćemo parove ljepotica i genijalaca pratiti kroz ovaj zabavni reality show.

Pogledajte što nam je Ljubo Bebić otkrio o svojoj prošlosti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
marli
17:29 11.03.2019.

Ponižavanje i jednih i drugih. "One" kraj "njih" ispadaju "glupe", a oni kraj njih neatraktivni. Ipak je 1:0 za genijalce što se ne prikazuju kao "roba", i kao "objekti"...

MA
mare0801
15:58 11.03.2019.

znači Penny i Leonard......