Iza rešetaka

Lindsay Lohan ide u zatvor na tri mjeseca

Foto: Pixsell
Lindsay Lohan ide u zatvor na tri mjeseca
07.07.2010.
u 10:09
Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.
Pogledaj originalni članak

Zbog dvije vožnje pod utjecajem opijata tijekom 2007.  Lindsay Lohan mora u zatvor na tri mjeseca. Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.

Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek.

- Ovo nije zafrkancija. Riječ je o mom životu i karijeri - uplakano je ponavljala Lindsay koja se na sudu opet mora pojaviti 20. srpnja. Nakon toga počinje služiti zatvorsku kaznu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TR
truba
15:48 07.07.2010.

neka lijepo ona dođe kod nas zatraži naše državljanstvo i kad tu glupost ovde napravi ako bude imala sreće a hoće njen predmet će otići u zastaru kao i sve u našem sudstvu a ako to ponovi sud će još \"nagradit\"

NO
norahs
10:56 07.07.2010.

\"Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek\" Draga Lidsay, dio karijere je i ne oblokavati se svaki dan pa takav sjedati za volan...

MU
Mucanka
11:31 07.07.2010.

Dosta vec o toj pijani... i glupa...