zvijezda 'uspjeha'

Lijepa Tara uživa u ljepotama New Yorka, na mostu Brooklyn naletjela i na zmiju

Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Igor Kralj/ PIXSELL
15.06.2019.
u 09:30
Taru Thaller javnost je upoznala u seriji 'Uspjeh', a trenutno se nalazi u New Yorku, gdje, osim što uživa u ljepotama grada, radi i na novom filmu.
Pogledaj originalni članak

Mlada glumica Tara Thaller, koju smo upoznali u popularnoj seriji HBO produkcije, 'Uspjeh', odlučila je zagrebačke ulice zamijeniti Velikom jabukom.

Nakon pobjede u showu 'Zvijezde pjevaju' i mnogih obaveza koje su uslijedile nakon njega, s tetom se prošetala glavnim atrakcijama najnaseljenijeg grada Sjedinjenih Američkih Država. Svakodnevno objavljuje slike i video uratke na društvenim mrežama, a naletjela je i na dvije zanimljive te potpuno različite životinje.

Foto: Screenshot/Instagram

"Zmijama je najdraži Brooklynski most, a nije ni meni loš", napisala je Tara uz objavu crno bijele fotografije sa zmijom žute boje. Glumica je posjetila i Coney Island te Bryant Park pritom ne skidajući osmjeh s lica. U jednom od posjećenih parkova uspjela se približiti jednoj od mnogih vjeverica koje okupiraju parkove New Yorka.

Na istaknutom Instagram storyju Tara je obznanila da tu ima više od samog uživanja u posjeti popularnom američkom gradu. Prije dva dana objavila je fotografiji na kojoj je uzbuđena zbog svog prvog dana na setu nadolazećeg filma 'Hungry saints', gdje će glumiti lik pod imenom Kristin.

Lijepu su glumicu, za vrijeme trajanja showa 'Zvijezde pjevaju', povezivali s njezinim pjevačkim partnerom, Dinom Jelusićem. Iako su im svi govorili da su savršeni zajedno, Dino i Tara nikada nisu potvrdili da je nešto između njih bilo.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.