ŽELJKO BEBEK

Legendarni glazbenik otkrio zašto mu je aktualna turneja jedna od najdražih u karijeri

Foto: Dražen Lazić
Željko Bebek
Foto: Goran Berović
Željko Bebek
Foto: Goran Berović
Željko Bebek
Foto: Goran Berović
Željko Bebek
Foto: Dražen Lazić
Željko Bebek
12.09.2018.
u 14:29
Ekipa ne osjeća umor, sjajno se slažemo, a posebno nas veseli što publika 'neće doma', pa svaki nastup produžimo za još pola sata -kazao nam je popularni glazbenij
Pogledaj originalni članak

Nakon vrhunskih svirki u Zagrebu, Osijeku i Splitu legendaarni Željko Bebek nastavlja uspješnu turneju "Ono nešto naše", s kojom puni dvorane. 

S turnejom 'Ono nešto naše' započeli ste 8. ožujka u Ciboni, no još se nastavlja. Koji vas još koncerti očekuju?

Prije svega moram reći da mi je ovo najdraža turneja u karijeri, pogotovo što je i moj posljednji album 'Ono nešto naše' sjajno primljen i od publike i kritike. Osvojio je dva Porina, jedan za najbolji duet s Oliverom Dragojeviće za pjesmu 'Ako voliš ovu ženu', a drugi za najbolji album godine. Dakle, od ožujka ne stajemo. Svirali smo od Istre, Slavonije, Dalmacije. Posebno me vesele veći koncerti, 21. rujna u Ljubljani, 27. listopada u Zadru u dvorani Višnjik, te 24. studenog u Rijeci. Ekipa ne osjeća umor, sjajno se slažemo, a posebno nas veseli što publika 'neće doma', pa svaki nastup produžimo za još pola sata. Ono što me jako čini ponosnim jest i to što me na turneji prati sin Zvonimir koji svira gitaru, i na veliku radost mlađeg dijela publike.

Koje pjesme publika posebno emotivno prihvaća?

I one moje stare, ali i novije. Kad zapjevam 'Ako voliš ovu ženu' posebno je emotivno ozračje zbog Olivera koji nas je sve puno zadužio.

Kako ste proveli ljeto?

Na turneji, i to nakon 15 godina. Doduše, uzeli bi pokoji slobodan dan, a tek krajem kolovoza sam sa suprugom i djecom uživao po Braču, Hvaru, Visu i Korčuli.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.