Svi joj nude pomoć

Lanu Jurčević snašla je velika nevolja: Doslovno sam u stanju za hitnu

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Lana Jurčević
Foto: Instagram
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Lana Jurčević
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
20.06.2021.
u 16:45
Lana Jurčević na svojem je Instagram Storyju podijelila video na kojem uzrujana pjevačica objašnjava što joj se dogodilo.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević na svojem je Instagram Storyju podijelila snimku iz skladišta svog kozmetičkog brenda. "Ja sam doslovno stanje pred Hitnu", rekla je uzrujana pjevačica, a nakon toga pokazala i koji je razlog tome.

Na snimci se vidi poplavljen pod, a u sljedećem storyju Jurčević objašnjava da je u susjednoj hali pukla cijev i da se sva voda izlila u dio skladišta koji ona koristi. Na snimci se vide i kutije koje su se raspale i razbacane su po podu, a Jurčević je objasnila da je pokupila 300 kutija jednu po jednu na velikoj vrućini. „Smršavila sam 10 kila od muke“, napisala je.

Foto: Instagram screenshot
Osim toga, Jurčević je za poplavu istaknula da joj more niti ne treba kada ima svoj izvor i slapove. Vrlo brzo javili su joj se pratitelji te ponudili svoju pomoć oko čišćenja, a ona je objasnila da nije potrebno te da će njezin tim to brzo počistiti.

Podsjetimo, prije nekoliko dana izgled pjevačice u jednoj emisiji komentirali su Neven Ciganović i Lidija Bačić te su naglasili da se pjevačica malo udebljala. Nakon toga javila se i Jurčević te je istaknula  da kilogrami nisu važni, nego ono što je u glavi. Zatim je podijelila i video u kojem je pokazala koliko je stvarno kilograma dobila, te istaknula da to nije grijeh. Javio se ponovno i Ciganović te poručio da se radi o 10 kilograma viška, na što se očito pjevačica i sada referirala.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

UU
uhljeb u holdingu
17:34 20.06.2021.

A o Maji ni riječi, kako je ona i mali ?

Avatar Bongozg
Bongozg
17:12 20.06.2021.

I to je za hitnu? Jel nešto barem slomila, npr nokat?

NE
Nenadjebiv
19:54 20.06.2021.

Ovoj obavezno treba naći muža da ju dovede u red, inače će postat pedesetogodišnja laprdača poput Nine Badrić