TVOJE LICE ZVUČE POZNATO

Lana Klingor poludjela na komentar gledateljice: 'Ma tko me gura'?

Foto: Instagram
Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
Foto: PR
Lana Klingor Mihić u Poliklinici TIM DENT MILIČIĆ
Foto: Instagram
Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
Lana Klingor Mihić
05.10.2020.
u 08:47
"Strahota... I inače tu ženu guraju svugdje, naporna do boli, a ovo večeras bilo je mučno gledati", napisala je žena, a ta izjava nije ostala bez odgovora budući da joj se odmah javila sama Lana
Pogledaj originalni članak

Gledatelji showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" sinoć su nakon emisije na društvenim mrežama komentirali nastupe gledatelja, a jednoj je gledateljici posebno zasmetala Lana Klingor-Mihić.

"Strahota... I inače tu ženu guraju svugdje, naporna do boli, a ovo večeras bilo je mučno gledati", napisala je žena, a ta izjava nije ostala bez odgovora budući da joj se odmah javila sama Lana.

"Jel? A ko me to gura? Kad ti je muka prebaciš program. Ne trolaš. Odnosno trolaš jer ti je u životu očito dosadno", napisala je Lana, a gledateljica se pokušala opravdati. 

"Pod gura mislim da ste svugdje... A dal' vas netko konkretno u sve to gura, nemam pojma, nije moja stvar. Moje mišljenje je takvo i stvarno ne vidim razloga za upute šta da radim. Gledala sam zbog drugih super ljudi u emisiji. Ne kužim kako, čim se netko nekome ne svidi, automatski trola i dosadno mu je. Nije... Jednostavno mislim tako", pokušala se opravdati gledateljica, no Lani je posebno zasmetala riječ "gura".

Foto: Instagram

"No comment. Mene moja mama učila da ako nemam ništa lijepo za reći, da bolje ništa ne kažem. Da budem precizna, možete dapače reći svoje mišljenje o nekom nastupu (jer ruku na srce ni meni ovo nije baš draga transformacija), ali govoriti da me netko 'gura' je ružna insinuacija. Da, ima me svugdje jer sve što radim radim srčano i većinom uspješno, sama zarađujem za svoj život i život svoje troje djece pa mi ovakvi komentari idu na jetru i izrazito su nepristojni i zlobni. Imam prijedlog, sjednite u masku 6 sati, izađite na pozornicu s protetikom na licu i otpjevajte nešto, čisto da vidimo kako vama ide. Pred cijelom nacijom. A onda ćemo mi vas malo izvrijeđat i napisat da vas netko gura. Može? Sumnjam. Vama želim svako dobro i da malo razmislite prije nego krenete trolat po ljudima", napisala je Lana, no gledateljica je dodala kako i ona nju vrijeđa. 

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

"U javnosti ste svojim izborom. Ne možete se svidjeti svakom. Meni ste naporni, drugima ste super i to je tako. Ako vas diraju ovako mišljenja drugih ljudi, onda radite krivi posao. Moje mišljenje... Jer ste, evo, vi iznijeli opširno svoje", mišljenja je gledateljica. 

"To što se ja vama ne sviđam nema veze s vašim komentarom 'nju očito netko gura'. Iskreno, I dont give a shit kaj vi mislite ali sam imala potrebu reci da ste nepristojni. Svidjelo se to vama ili ne. I da, upravo sam vidjela da me pratite na društvenim mrežama. Vidim, baš sam vam naporna. Sad imate još par minuta čisto da ovo pročitate, a onda ću vas s guštom blokirat. S obzirom na to da sam vam naporna, pretpostavljam da vas neće smetat block", dodala je Lana, a gledateljici i dalje nije bilo jasno. Napisala je da ju je dodala na Instagramu zato jer super kuha.

"O bože jel moguće ovo? Očito vas dira opako i ne razumijem to uopće. Btw toliko je okolo i gorih komentara od mog, pa ako eto baš imate potrebu, molila bih da se prebacite se na njih ako može. Nit sam vas označila niti pisala na nekoj vašoj stranici. Vi imate stav 'svidjelo se to vama il ne', ali kad vama paše. Kao što rekoh, pod netko vas gura mislim da ste nekad posvuda... Šta ste vi i zašto tako shvatili nije moja stvar. Ispast ću opet zločesta što se ponavljam, ali evo ne puštate me na miru... Moje isprike ako sam bila nepristojna, ali fakat ste naporni do boli, kako sam u startu i napisala. Sad vas evo molim ako možete grist nekog drugog", zaključila je gledateljica. 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Damating
Damating
09:37 05.10.2020.

A što reći. Dobro si prošla (nepoznata junakinjo) s "trol". .. još par rečenica i proglasili bi te "hejterom". Nevjerojatno je to kako se etikete lijepe. U svojim komentarima se moraš samo diviti likovima i djelima 😏 ...i da, puno njih tu netko gura, to je jasno. Uvijek se isti (lijevi većinom) pravovjerni likovi guraju u programu hrt-a.

Avatar Asterix
Asterix
09:42 05.10.2020.

Na žalost, pogledao sam sinoć rečeni nastup... užas.

Avatar drug Joža
drug Joža
09:20 05.10.2020.

U hranidbenom lancu se zna tko koga - jede ...(skoro sam nešto drugo napisao)