nasmijava obožavatelje

Lana Jurčević pokazala kako izgleda njeno jutarnje razgibavanje, pratitelji: 'Wow, kraljice'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: screenshot Amazon
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
02.07.2022.
u 08:47
Ovoga puta Lana je objavila kratki video u kojem je pokazala kako izgleda njeno jutarnje razgibavanje. Lana u videu pokazuje kako ispija kavu, a nakon toga pozira za kameru te pokazuje različite pokrete tijela.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i influencerica Lana Jurčević (37) na svojim se društvenim mrežama često šali te tako nasmijava svoje pratitelje. Ovoga puta Lana je objavila kratki video u kojem je pokazala kako izgleda njeno jutarnje razgibavanje. Lana u videu pokazuje kako ispija kavu, a nakon toga pozira u bijelom topu i kratkim hlačama te pokazuje različite pokrete tijela.

-  Jutarnje razgibavanje u 7 sati kad nigdje nema nikoga - napisala je u opisu videa.  U komentarima su joj mnogi uputili komplimente. - Wow kraljice - poručili su joj te ostavili brojen emotikone vatre i srca. - Naj naj - dodali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Podsjetimo, Lana se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži.

- Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? - napisala je Lana tada. Dodajmo da influencericu prati više od 440.000 ljudi, a većina podržava njeno zalaganje za prirodnost.

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.