LANA JURČEVIĆ

Ne dajte se zavarati Instagramom i životima koje vam serviraju

Foto: Instagram
Lana Jurčević
Foto: Promo
Lana Jurčević
Foto: Promo
Lana Jurčević
Foto: Promo
Lana Jurčević
Foto: Instagram
Lana Jurčević
Foto: Promo
Lana Jurčević
Foto: Promo
Lana Jurčević
07.07.2017.
u 11:41
Pjevačica je u posljednjoj objavi na Instagramu napisala kako njen život niej toliko idiličan kakvim ga predstavlja na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević jedna je od poznatih hrvatskih osoba koja je na najbolji način iskoristila moć društvenih mreža. Lana redovito na Instagramu reklamira svoje nove uratke te fanove obavještava o svom životu. No, kako je napisala u posljednjoj objavi, njen život nije toliko idiličan.

– 'Don't be fooled by the rocks that I got, i'm still, I'm still Lana from the block. I stvarno, kad pogledam svoj Instagram, pomislim kakav idiličan život ima ova Lana... pluta na labudovima, 'hoda okolo', malo se popne na pozornicu, malo otpjeva, putuje, sunča se, fino se papa, naslikava, brendovi šalju proizvode i kile garderobe, ima dobre ugovore, koncerata k'o u priči... ma živa idila... Ne dajte se zavarati Instagramom i životima koji vam se serviraju, ni tuđim, ni mojim.

Iza karijere (a moja traje gotovo 14 godina) stoji puno rada koji nije ni upola lijep ni reprezentativan kao ove slike. Jednog dana, ako i kad će vas zanimati kako zapravo izgleda biti pjevačica i vlasnica firme, onda ćemo organizirati neki seminar ili predavanje, a do tad sam u ulozi nekoga tko vam uljepša dan nekom bezbrižnom sličicom ili dvije. Pusa, volim vas, iskreno i od srca. Očekujte overload objava s koncerata ovaj tjedan – napisala je Lana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

FF
flokica_floki
12:01 07.07.2017.

Da nije objasnila nikad to ne bih znala.....

DU
Deleted user
12:46 07.07.2017.

Toliko su mi instagram i fakebook interesantni da nisam nikada napravio račun na njima a svakodnevno sam na net-u......i mislim da bolje živim nego oni koji vise na tome.

RI
rikavac
12:03 07.07.2017.

Lana daj nam pravi uradak poput Sevinog tad ces bit moj fan veliki. Pjevacica si nikakva pjesme su ti nikakve imas fanove samo radi atraktivni slika.