KUĆANICA KOJU SVI OBOŽAVAJU

"Kućanica" Teri Hatcher slomila rebro za vrijeme striptiza

Foto: Reuters
"Kućanica" Teri Hatcher slomila rebro za vrijeme striptiza
13.01.2010.
u 14:29
Bez obzira na to što je duboko ušla u četrdesete, Teri je svojom atraktivnom figurom bez daha ostavila sve one koji su pogledali striptiz. Snimku je pokazala gostujući kod američke televizijske ikone Davida Lettermana.
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Teri Hatcher (45) zavodljivo je za potrebe snimanja popularnih "Kućanica" izvela striptiz. Bez obzira na to što je duboko ušla u četrdesete, Teri je svojom atraktivnom figurom bez daha ostavila sve one koji su pogledali striptiz.

Snimku je pokazala gostujući kod američke televizijske ikone Davida Lettermana. Ipak, glumica se požalila da je tijekom snimanja scene slomila rebro.  

Nakon što je njezin filmski partner vidio što izvodi njegova Susan (Teri Hatcher), odmah ju je odveo iz striptiz-bara.

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.