razvod smrdi

Kris Jenner ne želi treći brak

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: IPA/PIXSELL
17.09.2018.
u 16:53
Jenner se udavala i razvodila dva puta, a sada je u vezi sa znatno mlađim Coreyjem Gambleom.
Pogledaj originalni članak

Poznatu izreku "treća sreća" matrijarh obitelji Kardashian, Kris Jenner ne namjerava primijeniti na sebi te iako je u sretnoj vezi ne namjerava je okruniti brakom.

Jenner je otvoreno govorila o svojoj vezi s dugogodišnjim dečkom Corey Gambleom na Podcastu "Divorce Sucks!" svoje prijateljice Laure Wasser, inače jedne od najpoznatijih odvjetnica zaduženih za razvode poznatih.

- Misliš li to ipak možda ponoviti u budućnosti, pitala je Wasser, inače autorica New York Times best-sellera "Ne treba biti tako: Kako se razvesti a da ne uništite svoju obitelj i pritom bankrotirate".

- Znaš, nikad ne reci nikad, ali uvijek kažem da nije bitno samo ono što mislim trenutno nego i ono što sam naučila iz prošlosti", iskrena je bila Jenner.

Jenner se udavala i razvodila dva puta; najprije za odvjetnika poznatog po činjenici što je bio u pravnom timu O.J. Simpsona Roberta Kardashiana koji je preminuo 2003. i za Brucea Jennera kojeg javnost sad poznaje kao Caitlyn.

Kaže da je sad u sretnoj vezi s Coreyem i da ne želi ništa zabrljati. S vremenom, njezin se stav prema braku promijenio.

-Ne trebam obući dugu bijelu haljinu i hodati prema oltaru, ja sam to u životu već imala. Imala sam velika vjenčanja, imam sam djecu – šestero njih. Ne trebamo to raditi, a i moje tijelo više nije spremno za takvo nešto. Osjećam se blagoslovljena iskustvom i veselim se budućnosti, zaključuje žena koja je od svoje obitelji napravila itekako unosan posao.

Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom

 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:08 17.09.2018.

staru treba trpat

Još iz rubrike Showbiz