dva različita koncerta dva dana za redom

Koncerti Parnog Valjka u Domovima sportova gotovo rasprodani!

Foto: Ljubo Zdjelarević
parni valjak
Foto: Ljubo Zdjelarević
Parni valjak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
parni valjak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
parni valjak
25.11.2015.
u 15:04
Pogledaj originalni članak

Dva dana i dvije dvorane Doma sportova po svemu sudeći neće biti dovoljni za sve fanove koji ovog prosinca žele slaviti uz svoj omiljeni Parni Valjak – oba koncerta, akustični i električni, gotovo su rasprodani!

Parni Valjak prvi put će ovog prosinca na dva različita koncerta dva dana za redom predstaviti svoje dvije strane – akustičnu i električnu – a njihovoj brojnoj i vjernoj publici obje su, čini se, jednako i jako drage! Nakon što su paketi ulaznica za oba koncerta dva puta puštani u prodaju i oba puta rasprodani prije svih očekivanja, slično očekuje u ulaznice za pojedinačne koncerte. Više od 80% ulaznica za akustični koncert 18. prosinca već je rasprodano, a vrlo brzo planut će i ulaznice za električni koncert koji je zakazan za samo dan kasnije! Zato, ako ovog prosinca želite slavit uz svoj Parni Valjak, ulaznice nabavite – što prije!

Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog Valjka dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr