Nije joj lako govoriti o tome

Komičarka Marina Orsag bila je žrtva: Djevojka me dvije godine fizički i psihički zlostavljala

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.10.2020.
u 14:00
Sada je sretna u novoj ljubavnoj vezi, a ljubav joj se dogodila nakon što se iz Zagreba preselila u Dubrovnik.
Pogledaj originalni članak

Komičarka Marina Orsag koju trenutačno gledamo kao natjecateljicu showa "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV nakon potresa koji je u ožujku pogodio Zagreb preselila se prijateljici u Dubrovnik jer je njezin stan u Gajevoj ulici dosta oštećen u potresu i više nije mogla živjeti u njemu. To nije bila jedina loša vijest u ovoj godini za Marinu jer je zbog pandemije koronavirusa morala zatvoriti i svoj Studio smijeha, ali preseljenje u Dubrovnik donijelo je Marini i nešto lijepo. Kako je otkrila za magazin Gloriju, u Dubrovniku se i zaljubila.

– Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna. Upoznale smo se prije nešto više od godinu dana na mom nastupu u Dubrovniku. Kad sam je ugledala, osjećala sam se kao da me pogodio grom ­ ali ugodno i lijepo­ i toliko se zbunila da samu sebe nisam mogla prepoznati. Nakon što sam se pribrala, shvatila sam da je razlog moje zbunjenosti to što je ona jedna od najljepših žena koju sam ikada vidjela – ispričala je Marina. Njezino ljubavno iskustvo iz prošlosti nije bilo najsretnije i priznala je kako je dvije godine bila u vezi s djevojkom koja ju je psihički i fizički zlostavljala te ju je i financijski iskorištavala. Nije joj lako govoriti o tome, ali svojom pričom želi poručiti drugima u sličnoj situaciji da nisu sami.

– Nemojte dopustiti da vas nasilna osoba uvjeri da ste vi krivi za to što vam se događa i da ste, zapravo, vi zlostavljač u odnosu. Niste sami i zato pokušajte naći nešto za što ćete se uhvatiti da vas izvuče iz toga! – poručuje Marina.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr