Prijevara

Kim objavila selfie pokraj bazena, a obožavatelji su primijetili jedan detalj

Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
01.09.2017.
u 10:57
Reality zvijezda pohvalila se seksi figurom, ali njeni vjerni obožavatelji primijetili su da je riječ o fotografiji koju je snimila prije tri godine tijekom odmora u Meksiku
Pogledaj originalni članak

Kim Kardashian odlučila se pohvaliti svojom super linijom u kupaćem kostimu i objavila je fotografiju na kojoj u badiću leži pokraj bazena i napisala kako je baš vruć dan.

Reality zvijezda umjesto komplimenata na račun svoje seksi figure dobila je kritike kako vara obožavatelje, jer su primijetili da je istu fotografiju objavila prije tri godine.

 

 

 

Ovu fotografiju objavila je 2014.. tijekom ljetovanja u Meksiku i tada je u potpis napisala: Posljednji dan i posljednja šansa da uhvatim još malo boje. Tada je pokupila brojne komplimente jer je to bila prva fotografija na kojoj je Kim pokazala svoju figuru nakon rođenja kćeri North. 

– Svi znamo koliko je stara ova fotografija – napisali su joj obožavatelji. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
12:58 01.09.2017.

tko je ta?