privatnost prije svega

Ni novac ne pomaže - U ovaj ekskluzivni klub ne mogu ući ni Kim Kardashian, ali ni Britney Spears

Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
kim kardashian
Foto: Instagram
kim kardashian
Foto: Instagram
kim kardashian
Foto: Instagram
kim kardashian
30.03.2015.
u 15:04
Klub samo za članove nalazi se u Los Angelesu i jako je ekskluzivan. Ulazite ukoliko vas vlasnici i osoblje odobre, a unutra vam je zajamčena sva privatnost svijeta
Pogledaj originalni članak

Neke stvari se ipak ne mogu kupiti novcem. Shvatila je to i Kim Kardashian, kojoj je klub Soho House već nekoliko puta odbio članstvo.

Klub samo za članove nalazi se u Los Angelesu i jako je ekskluzivan. Ulazite ukoliko vas vlasnici i osoblje odobre, a unutra vam je zajamčena sva privatnost svijeta. Tko ulazi, a tko ne - ukratko je za medije objasnio menadžer Tim Geary, nekadašnji glavni i odgovorni kad je u pitanju odlučivanje o tome tko ulazi, a tko ne u taj prestižni klub. - Odbili smo nekoliko puta članstvom svim ženama iz showa "Real Housewife's". Kim Kardashian je neuspješno pokušala nekoliko puta.

Kobe Bryant je došao, no odlučio se ne učlaniti. Najveću debatu imali smo oko Britney Spears. Nisam sigurna kako se to na kraju odigralo. Pokušavamo uskratiti članstvo svim osoba koje bi mogle sa sobom dovoditi mnoštvo paparazza ili novinara" - rekao je Geary. Privatnost je prioritet, a u ovom slučaju slava ne pomaže, zapravo čak i odmaže. Soho House nudi smještaj, restoran, bar te kino i odiše luksuzom.

>>'Ona je za njega mrtva i ne može napraviti ništa da se iskupi'

>>Kim Kardashian će poludjeti: Evo što je brat objavio o njoj!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Croatan
Croatan
15:39 30.03.2015.

Zašto objavljujete ovakve stvari?

Još iz rubrike Showbiz