odlazak legende

Kićina 'crna žena' shrvana: 'Zamolio me da mu obećam da ćemo u nebu biti zajedno'

Foto: privatni album
Foto: Facebook
Foto: privatni album
Foto: Youtube Screenshot
13.11.2020.
u 15:19
Upoznali su se u Americi kada je sredinom sedamdesetih godina ondje on pokušao izgraditi karijeru. Žena koja je inspirirala jedan od njegovih najvećih hitova sa žalošću se od njega oprostila na Facebooku.
Pogledaj originalni članak

Zgodna crnka koja je davnih 70-ih osvojila srce preminulog glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca zove se Mirjana Antonović. Upoznali su se u Americi kada je početkom sedamdesetih godina ondje pokušao izgraditi karijeru. Žena koja je inspirirala jedan od njegovih najvećih hitova sa žalošću se od njega oprostila na Facebooku.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Facebook
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

"Dragi moji prijatelji, javili su mi da je naš Kićo Slabinac, preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja,voljenu osobu., i velikog čovjeka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo u nebu biti zajedno.  Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost to se nije dogodilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni. Sućut njegovoj obitelji", napisala je Mirjana.

Foto: Facebook

Isto tako, Mirjana se javila na društvenim mrežama iz New Yorka, gdje živi, čim je čula da je bolestan te objasnila kako joj je javio da će je nazvati čim bude mogao. 

– U New Yorku sam upoznao prekrasnu ženu, podrijetlom Hercegovku. Sjedila je u Cadillacu, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je pjesma “Zbog jedne divne crne žene” njoj napisana. Na koncertima bih je posjeo u prvi red, stao ispred nje i pjevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Vjerovao sam da će trajati vječno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako preboljeti, no čuo sam da nije do danas. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam: “Odlazim mirne savjesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobjeći do groba” – rekao nam je Kićo jednom prilikom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

ZA
zagabria5
16:09 13.11.2020.

Kićo se, pokoj mu duši, zaljubio u pogrešnu ženu kako to često biva. Žena je nakon njega imala nekoliko ljubavi i muževa. Ne može se žensko srce na silu osvojiti, ako ona nije zagrijana piši kući propalo. Kićo je bio dobra duša ali ni njega ta realnost nije mimoišla.

MA
matkopeic
16:24 13.11.2020.

Počivao u miru. Kićo, neizmjerno je neizmjeriva količina sreće i veselja koju si unio u naša srca i živote svojim pjesmama i izvedbama To samo može Slavonac : Priko šora pružio se lanac, ide dika i piva bećarac,,,, Lako ti je poznati bećara, šorm ide i očima šara. Hvala

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
15:41 13.11.2020.

kako "upoznali su se sredinom 70-ih...", ako je bezvremenska pjesma "Zbog jedne divne crne žene" 1972. godine bila (daleko) najveći hit u bivšoj Jugoslaviji ?