lijepa suri

Kći Toma Cruisea izrasla je u pravu ljepoticu, a oca više ne viđa otkad je u sekti

Foto: Press Association/Pixsell
Tom Cruise and Suri Cruise are seen out and about in New York Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Profimedia
Surie Cruise
Foto: Profimedia
Surie Cruise
Foto: Profimedia
Surie Cruise
Foto: pixsell
suri cruise
25.07.2021.
u 21:20
Nakon razvoda skrbništvo nad Suri dobila je Katie. Časopis Us Weekly doznao je od izvora bliskog glumcima da ne postoji slika Toma sa Suri nakon 2013. godine jer su Katie i Suri nastavile svoj život izvan scijentološke crkve
Pogledaj originalni članak

Suri Cruise, kći glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes nedavno je proslavila 15. rođendan, a paparazzi su je u New Yorku uhvatili u šetnji s prijateljicama. Mnogi su komentirali kako je mala Suri izrasla u pravu ljepoticu. 

Prije devet godina kada su se rastali Katie Holmes i Tom Cruise bili su na naslovnicama svih svjetskih medija. Zašto su se  odlučili rastati nisu otkrivali, ali sumnjalo se kako Katie nije htjela prihvatiti scijentologiju kao svoju religiju. O odnosu slavnog glumca i njihove kćeri Suri također se puno pisalo jer godinama nakon razvoda nije želio Suri ni čuti ni vidjeti. 

Nakon razvoda skrbništvo nad Suri dobila je Katie. Časopis Us Weekly doznao je od izvora bliskog glumcima da ne postoji slika Toma sa Suri nakon 2013. godine jer su Katie i Suri nastavile svoj život izvan scijentološke crkve. Katie je godinama šutjela i nikada u medijima nije govorila o svom razvodu, a šuškalo se kako je to morala obećati Cruiseu i potpisala je čak i ugovor o tome kako neće u javnosti pričati o njihovom odnosu.

- To vrijeme je bilo napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju, a uz sve to imala sam malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli - rekla je Katie pričajući o razvodu. Prisjetila se i jedne jako teške situacije nedugo nakon razvoda u kojoj joj je pomogao jedan taksist.

- Bio je taj nevjerojatan trenutak i ja sam plakala. Suri je imala šest ili sedam godina i vozila sam je spavati kod njezine prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je otvoriti vrata i nosio je Suri do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerojatno ljubazan - ispričala je glumica za strane medije.

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
berija
23:16 25.07.2021.

Dajte, molim vas! Ljepših cura možeš vidjet u Makarskoj usred zime po snažnoj kiši.

Još iz rubrike Showbiz