Imala je sedam godina

Kći redatelja: Seksualno me zlostavlja, zašto mu ne bih uništila karijeru

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
18.01.2018.
u 08:28
Dylan Faroow, posvojena kći Woodyja Allena i Mije Farrow opet je progovorila o seksualnom zlostavljanju njenog očuha
Pogledaj originalni članak

Dylan Farrow posvojena kći Woodyja Allena i Mije Farrow prije četiri godine je napisala otvoreno pismo koje je objavio New Yor Times, a u kojem svog očuha  optužuje za seksualno zlostavljanje.

Danas 32-godišnja Dylan napisala je tada kako ju je poznati redatelj zlostavljao kada je imala sedam godina, a sada je  sve to ispričala i u televizijskom intervju koji je dala voditeljici Gayle King. Tvrdi da ju je Allen napastovao na tavanu kuće i uvjeravao je kako to mora biti samo njihova tajna jer će zahvaljujući takvim druženjima postati zvijezda. Allen je demantirao sve ove optužbe i nikada protiv njega nije podignuta optužnica.

- Zašto ne bih osjećala bijes nakon toliko godina, ali ja moram govoriti istinu i nadati se da će mi netko vjerovati. Zašto mu ne bih uništila karijeru?  - rekla je Dylan u intervju. 

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
Foto: Reuters
Harvey Weinstein
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Louis CK
Foto: IPA/PIXSELL


 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar kravata
kravata
09:21 18.01.2018.

Bio je slucaj u njemackoj gdje ocuh bio osuđin zbog neistine posvojeni kceri , koja je na kraju priznala da je lagala jer je htjela da majka bude samo njena. Ovo moze a nemora bit istina?

Avatar Babajaga
Babajaga
23:12 21.01.2018.

Neznas kome vjerovat..dali ona hoce lovu od njega..ili joj sad nakon 30 god. to nadoslo sjecanje

Avatar tkozna
tkozna
08:50 18.01.2018.

Kako bi Wody rekao:''Tipično balkanski'' !