biografija

\"Kate Middleton je koristoljubiva, proračunata i hladna djevojka\"

Foto: Pixsell
\"Kate Middleton je koristoljubiva, proračunata i hladna djevojka\"
27.05.2012.
u 20:00
Lako je osvojila prijestolonasljednika jer on nije znao s djevojkama, a ona je znala kako će ga ‘upecati’ i zadržati. - William nije bio siguran želi li s njom provesti život - piše u biografiji.
Pogledaj originalni članak

Engleska novinarka i književnica Penny Junor u biografiji \"Prince William: Čovjek koji će postati kralj\" opisala je njegovu suprugu Kate koristoljubivom djevojkom

Na prvom susretu s princom Williamom (29), njegova vršnjakinja Kate Middleton pojavila se u izlizanim trapericama, nenašminkana i s prljavom kosom. Napisala je to engleska novinarka i književnica Penny Junor (63) u biografiji “Prince William: Čovjek koji će postati kralj”.

Autorica je u knjizi vojvotkinju od Cambridgea opisala kao dosadnu, hladnu, ozbiljnu, koristoljubivu i proračunatu djevojku. Iako oduševljava stilom, Penny tvrdi da je na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj izgledala prosječno. Nastavlja kako je lako osvojila prijestolonasljednika jer on nije znao s djevojkama, a ona je znala kako će ga ‘upecati’ i zadržati.

- William nije bio siguran želi li s njom provesti život - piše u biografiji. Prije pet godina prekinuli su nakon četiri godine veze jer se htjela zaručiti, ali princ ju je odbio.

William se zaželio provoda te avantura s drugim djevojakama, što njoj nije smetalo, jer je znala da će joj se vratiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.