PRINOVA

Kate Hudson drugi put postala majka – rodila sina

Foto: pixsell
Kate Hudson drugi put postala majka – rodila sina
11.07.2011.
u 09:16
Glumica (32) rodila je zdravog sinčića, svoje prvo dijete s Mattom Bellamyjem, frontmanom grupe Muse.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska glumica Kate Hudson i njezin suprug Matt Bellamy postali su roditelji zdravog dječaka. Iako mališanu još nisu dali ime, Kate je nekoliko dana prije porođaja izjavila kako je jako uzbuđena jer su se ona i Bellamy odlučili da ne žele znati djetetov spol do rođenja.

– Drago mi je da smo to odlučili, bit će to iznenađenje, tako sam uzbuđena. Uopće me nije strah niti sam nervozna, jedva čekam vidjeti  svoje dijete –sretno je poručila Kate koja već ima sedmogodišnjeg sina Rydera iz braka s pjevačem Chrisom Robinsonom.

– Ryder misli da će dobiti sestru, ali kako god bilo, bit ćemo sretni. Želim imati što veću obitelj – zaključila je glumica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.