Ekscentrični reper

Kanye (opet) na Twitteru: Donald Trump i ja smo braća

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
kim kardashian kanye west
Foto: Reuters (Ilustracija)
Kanye West
Foto: Pixsell
kim i kanye
27.04.2018.
u 14:39
Nakon što se s ovom izjavom oglasio na Twitteru glazbeniku se zahvalio sam Donald Trum, a u njegovu obranu stala je i supruga Kim
Pogledaj originalni članak

Iako ga na Twitteru nije bilo godinu dana, američki reper Kanye West ponovno se vratio na ovu društvenu mrežu i već nakon prvih nekoliko tvitova izazvao lavinu komentara. I to negativnih.


 

Reperove objave bile su posvećene američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, kojega je nazvao “svojim bratom”. Društvene su mreže ubrzo eksplodirale negativnim komentarima na račun glazbenika, a neki su komentirali kako se boje za Kanyea jer, očito, nije mentalno zdrav.

Barack Obama bio je predsjednik osam godina i za to se vrijeme ništa nije promijenilo – objavio je Kanye ispod fotografije na kojoj je nosio šiltericu s natpisom “Učinimo Ameriku ponovno ponosnom”. Na sve to oglasio se i sam Trump.
“Hvala ti, Kanye, jako cool od tebe”, napisao je američki predsjednik. No, čini se kako većini korisnika Twittera to i nije bilo “cool”, pa je slavnom glazbeniku u obranu stala supruga Kim Kardashian.

“On se nikada nije povodio za mišljenjem većine i to je razlog zašto ga volim i poštujem. A kada za nekoliko godina netko drugi kaže isti, vi ćete ga hvaliti. Kanye je godinama ispred svoga vremena”, napisala je na Twitteru. Reper je jedan od rijetkih celebrityja koji su tijekom kampanje podupirali Trumpa iako nije izašao na izbore. Čak su ga potjerali s pozornice kada je usred koncerta iskazao javnu podršku sadašnjem predsjedniku. Tada je ujedno i optužio Beyonce da se igra politike kako bi došla do nagrada.

 

 

 

 

 

– Beyonce, povrijedilo me kada sam čuo kako si rekla da nećeš nastupiti na dodjeli nagrada MTV-a ako ne dobiješ nagradu za video godine. A ti, Jay Z, znam da imaš ubojice, ne šalji ih na mene. Zovi me i razgovarat ćemo kao ljudi – rekao je tada. Nakon toga je bacio mikrofon i otišao s pozornice, a ubrzo nakon toga je i hospitaliziran.

– Odbijao je otići u bolnicu pa je u njegov dom stigla policija, zavezala ga je i ugurala u vozilo hitne pomoći – rekao je blizak izvor koji tvrdi da je Kanye osebujan u svim životnim segmentima.

– Ima kratak fitilj, brzo se razbjesni kad nije sve po njegovu. Kad se sluša njegova glazba, točno je određena jačina, a temperatura u njihovu stanu uvijek mora biti takva da može nositi kapuljaču, i zimi i ljeti – kažu izvori.

– Molimo za njega, on nije mentalno zdrav – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama upućenih Westu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NI
Nikomah95
15:46 27.04.2018.

Ne pripada crnačkom kriminalnom miljeu, zato ga mrze

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:11 27.04.2018.

nije bolest sve sto boli. Prosle godine je prosio novac od Zuckerberga, sad se uvlaci Trumpu. Opet ponestalo love.