oduševila

Kakva promjena! Naša voditeljica i bivša misica pokazala kako nosi najpoželjniju frizuru sezone

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
16.01.2021.
u 21:30
Trenutno vodi emisiju Klub 7 na HRT-u, a u epizodi u četvrtak sve je oduševila novom frizurom.
Pogledaj originalni članak

Za loto djevojku Jelenu Lešić mnogi kažu kako je jedna od najljepših Hrvatica, a titulu Miss Universe osvojila je 2005. godine kada je imala 18 godina i Jelena često ističe kako joj je to bila prekretnica u njezinom životu. U to vrijeme selila se u Zagreb zbog fakulteta i bila je u centru medijske pažnje zbog titule koju je osvojila.

- Uvijek ističem da je ta godina bila prekretnica u mom životu, sve nešto nepoznato, iz male sredine došla sam u veliki grad. Izbor mi je sve dobro donio, nikad ništa mi nije loše ponuđeno, niti sam se našla u neugodnoj situaciji. Izbor mi je promijenio život - rekla je Jelena u jednom intervju. Njezin tada mladenački look sasvim se razlikuje od elegantnog i ženstvenog stila koji Jelena sada njeguje i zbog kojeg se često nalazi i na listi najljepše odjevenih Hrvatica.

Foto: Instagram

Trenutno vodi emisiju Klub 7 na HRT-u, a u epizodi u četvrtak sve je oduševila novom frizurom. Čak desetak centimetara skratila je svoju bujnu kosu i pokazala kako odlično nosi najpoželjniju frizuru sezone - dugi bob. Frizura je hit iz više razloga: žena ne mora birati između duge i kratke kose, a pristaje i gotovo svakom tipu lica i povoljna je za gotovo sve frizure. 

Prije nešto više od dvije godine bez velike pompe i najave Jelena je rekla sudbonosno da svojem dečku Krešimiru Lešiću.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZE
Zeneka
00:19 17.01.2021.

Pljuga

DU
Deleted user
22:33 16.01.2021.

Oduševljen sam neizmjerno, abnormalno. Pišem poeziju dok se divim njenoj kosi.

Avatar Hazl113
Hazl113
22:25 16.01.2021.

A klinci ništa.