NEVJEROJATNO

Kakav gaf HRT-a! Umjesto nove sezone iz čista mira pustili krivu epizodu 'Crno-bijelog svijeta'

Foto: HRT/Screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
14.12.2020.
u 21:41
Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona.
Pogledaj originalni članak

Novi veliki gaf dogodio se večeras na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne seriej "Crno-bijeli svijet", večeras su od 21 sat iz čista mira emitirali 12. epizodu pre sezone "Vrijeme odluke". Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona. 

Gledatelji su odmah uočili grešku, a na Instagramu je reagirao i jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.

- Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor, napisao je Sobin.

S HRT-a su se ispričali gledateljima, no nisu naveli zašto su pustili staru epizodu. 

Službi komunikacija poslali smo službeni upit o razlozima zbog kojih je emitirana stara epizoda. Kako neslužbeno doznajemo, server je "povukao" krivu epizodu, a budući da se sve radi digitalnim putem, nisu mogli odmah prekinuti i pustiti novu epizodu. Izgleda da im je to uspjelo tek nakon 37 minuta, kada je konačno krenula nova epizoda. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NA
Nadzornik
21:59 14.12.2020.

Kakva bezvezna serija, glumački antitalenti, propaganda smrdljive šugoslavije

SP
Sparks18
21:56 14.12.2020.

Gledao par nastavaka u početku. Stanje od serije.