I poznate grizu, zar ne?

Slavni su navikli na sve, ali ovo zasigurno nisu očekivali!

Foto: Instagram
Foto: DPA/PIXELL
Foto: Association/PIXSELL
Foto: YouTube
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Association/PIXSELL
Foto: wikipedia
Foto: wikipedia
28.12.2017.
u 08:10
Ne biste vjerovali odakle sve opasnost vreba iz šarenog životinjskog svijeta
Pogledaj originalni članak

Niall Horan

Niall Horan, solo pjevač i član trenutno neaktivnog boy-banda One Direction, završio je u bolnici kad ga je 2015. u londonskom Battersea Parku napala - vjeverica. Atak pomahnitalog glodavca bio toliko silovit da je pjevač završio na operaciji koljena kako bi mu zakrpali ligamente.

Jimmy Carter

Američki predsjednik Jimmy Carter, koji je u Bijeloj kući stolovao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, suočio se s pogibelji na pecanju u rodnoj Georgiji. Ne, nije ga zaskočio ni krokodil niti anakonda. Predsjednika je napao - zec! Stvar se pokušala zataškati s najvišeg vrha, ali je u javnost procurila slika na kojoj se vidi kako predsjednik veslom tjera zeca koji je u vodu uskočio u strahu od lovačkih pasa.

Phil Bronstein

Ovo već nije za šalu. Phila Bronsteina, bivšeg supruga glumice Sharon Stone, komodski je varan ugrizao za nogu u zoološkom vrtu u Los Angelesu 2001. Da ironija bude veća, čuvari su Bronsteinu rekli da prije ulaska u kavez s opasnim gušterom skine biljele cipele koje bi mogle isprovocirati napad proždrljive nemani. Bronstein je mjesecima osjećao posljedice napada, a novine su objavljivale slike u kojima ga gradom u automobilu s invalidskom oznakom vozi njegova supruga Sharon.

Fabio

Talijanski model i povremeni glumac, Fabio je oduvijek bio privlačan ženama. Mnogi su ga ljubomorni muškarci zbog toga htjeli odalamiti po nosu, a na kraju je to umjesto njih uradila - guska. Dogodilo se to na toboganu smrti u Busch Gardensu 1999. Jadna je ptica ništa ne sluteći letjela zrakom gledajući svoje poslove, kad se iznenada sudarila s jurećim vagonom punim vrištećih žena, na čelu s Fabiom. Krv i perje frcali su na sve strane, Fabio je morao na operaciju nosa, a guska je odlepršala u gušći raj.

Paris Hilton

Prebogata posvuduša Paris Hilton obožava životinje i osigurava im smještaj na kojem bi im pozavidjela većina ljudi. Njeni su cimeri svinja Princess Pigelette, mali zlatni penjaš Brigitte Bardot, poni Lady Coco Chanel i čopor pomeranaca, čivava i drugih sitnih pasmina zvanih Marilyn Monroe, Prada i Dolce.  Imala je i ljupkog kišnošumskog sisavca kinkažua koji ju je 2006. ugrizao za nogu. Liječnici su posumnjali na bjesnoću, ali vlasnica dobra srca nije dala da se njen rakunčić uspava.

Gordon Ramsay

Ima neke poetske pravde u tome da je Gordona Ramsayja, zloglasnog britanskog kuhara oštra jezika, ugrizao - tupik. Ramsey je na Islandu lovio ptice kako bi ih skuhao u svojoj emisiji The F-Word. A kad mu je jedna ljupka njorka upala u zamku, kuhar ju je pokušao poljubiti. U pokušaju da se oslobodi smrtonosnog zagrljaja ptica ga je kljucnula iz sve snage. Michelinova kulinarska zvijezda zaradila je tri šava na nosu, za koje je od srama optužila jedno od svojih četvero djece. Tupik nije pošteđen.

Shakira

Kolumbijska pop diva Shakira brćkala se u plićacima oko Cape Towna u Južnoj Africi, kad je pored nje zaplivao morski lav. Pokušala mu je prići kako bi ga uslikala mobitelom, kad se životinja propela iskeženih zuba i ugrizla je. Shakiri je u pomoć priskočio brat i izvukao je na sigurnost plaže, a Shakira mu je poslije javno zahvaljivala što joj je "spasio život" i "izvukao iz ralja zvijeri". Tamošnji pingvini ostali su joj u ljepšem sjećanju.

Susan Sarandon

Glumica Susan Sarandon godinama je lobirala za spas delfina. Zavolila ih je mada je sedamdesetih godina prošlog stoljeća preživjela napad ljubomorne ženke dok je plivala s njenim partnerom u bazenu istraživačkog centra u San Franciscu. Delfinka zvana Rosie izdigla se iz vode, stala ispuštati zastrašujuće zvukove i ugrizla je za zglob ruke.  Mjeseci su prošli dok je rana zacijelila, a glumica je naučila životnu lekciju.

Morrissey

'Nikad ne bih ubio ili pojeo životinju", znao je reći Morrisey. No ni ljubav prema svakom živom biću niti činjenica da se hrani samo biljem nije pomogla legendarnom pjevaču sjetnih nota da ga u Engleskoj 2011. ne napadne pas i pritom mu nanese ozljede ruke i šake, uključujući lom kažiprsta. Fanovi su ustali u obranu svog idola i na društvenim mrežama zapisali: “Znaju li životinje što sve Morrissey čini za njih? Stoka nezahvalna!"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
Vito
08:29 28.12.2017.

Zašto ne udome migrante iz srboje???