Otkriveni detalji

Justin Timberlake: Moje vjenčanje bilo je nezaboravno

Foto: pixsell
Justin Timberlake: Moje vjenčanje bilo je nezaboravno
22.10.2012.
u 19:29
U srijedu prije vjenčanja par se sa svojim gostima zabavljao na večeri uz sir, masline i vino, sve je bilo domaće, dok su četvrtak prije vjenčanja proveli uz bazen slušajući glazbu uživo.
Pogledaj originalni članak

Justin Timberlake i Jessica Biel u petak su se nakon pet godina veze vjenčali, što su potvrdili zajedničkim priopćenjem. A dva dana nakon ceremonije otkriveni su i neki detalji. Sudbonosno \"da\" par je izrekao u Pugliji na jugu Italije u resortu Borgo Egnazia nakon čega je uslijedilo slavlje.

– Bilo je magično, bila je to nezaboravna večer – rekao je Justin, a s njim se složila i Jessica.

U srijedu prije vjenčanja par se sa svojim gostima zabavljao na večeri uz sir, masline i vino, sve je napravilo lokalno stanovništvo, dok su četvrtak prije vjenčanja proveli uz bazen slušajući glazbu uživo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.