Nasrnuo na njega

Justin Bieber pravi je junak, spasio je djevojku od nasilnika

Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Justin Bieber
16.04.2018.
u 12:36
Pjevač je bio na afterpartyju i vidio mladića koji guši djevojku, upozorio ga da prestane, a kad se ovaj oglušio, Bieber ga je udario.
Pogledaj originalni članak

Justin Bieber ponio se prilično hrabro ovog vikenda na festivalu Coachella, na afterpartyju kod svog prijatelja Patricka Schwarzeneggera.

Naime, Justin je primijetio kako je neki mladić nasrnuo na djevojku i uhvatio je za vrat. Justin i njegovi prijatelji odmah su reagirali i počeli vikati mladiću da prestane, ali on se nije obazirao na njihova upozorenja i nastavio je gušiti djevojku, piše Metro.

Justin je tada krenuo prema njemu i svom snagom šakom ga udario u lice i odgurnuo od djevojke. Tako je pjevač spasio nepoznatu djevojku od agresivnog dečka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Linux
Linux
21:17 16.04.2018.

oh, junacina