Pretežak teret slave

Justin Bieber - od uzora drugim tinejdžerima do čestog gosta u bordelima

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Justin Bieber
Foto: Instagram
justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Justin Bieber
Foto: Press Association/PIXSELL
'Selena Gomez and Justin Bieber attending the 2011 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at the Sunset Tower Hotel in Los Angeles, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
justin bieber
08.11.2016.
u 21:32
Sa 17 godina je počeo glazbenu karijeru i uskoro se od dobrice pretvorio u razuzdanog glazbenika koji posjećuje bordele, u kući drži drogu, pljuje na obožavatelje...
Pogledaj originalni članak

Kada se pojavio na glazbenoj sceni sa samo 14 godina Justin Bieber je brzo dobio status slatkog dečka iz susjedstva.Svi njegovi vršnjaci htjeli su imati frizuru poput njega, a obožavateljice su znale prevaliti tisuće i tisuće kilometara samo da bi ga vidjele uživo. Do 17 godine dobro se držao s teretom slave i uz njega se nije vezao nijedan skandal, ali tada njegov imidž dobrice polako pada u vodu i skandali se počinju nizati jedan za drugim.

Prije pet godina njegova obožavateljica Mariah Yeater priredila mu je veliki šok kada je u medijima izašla s pričom da je Bieber otac njenog sina. Tvrdila je da je s Justinom imala seksualni odnos u kojem on nije koristio kondom i nakon inzistiranja da se podvrgne testu očinstva Bieber je to i učinio.Test je pokazao da dječak nije njegov sin, a Bieber je cijelo ovo iskustvo pretvorio i u stihove. Paparazzi su ga uskoro počeli pratiti u stopu, a mladi pjevač se nije znao nositi s tim. Dok je bio na spoju sa Selenom Gomez napao je jednog od paparazza, a 2012. je dobio i kaznu za prebrzu vožnju jer je pokušavao pobjeći paparazzima u Los Angelesu. 

Nakon toga uslijedila je faza u kojoj se Justin odao porocima, najprije alkoholu a kasnije i drogama. U pretresu njegove kuće policija je kod tada 19-godišnjeg Biebera pronašla sizzurp čiji je glavni sastojak jaki sirup protiv kašlja koji sadrži kodein i prometazin. Policija mu je tada pretresla kuću jer su tražili dokaz da je mladi glazbenik u napadu bijesa oštetio kuću svog susjeda u iznosu od 110 tisuća kuna i tako su slučajno otkrili drogu. Slična situacija dogodila mu se i tijekom turneje u Švedskoj kad su policajci pronašli drogu i oružje u autobusu kojim je išao na turneju. Izazvao je i bijes udruga za zaštitu životinja jer se užasno ponašao prema životnjama. Najbolji primjer za to je njegov odnos prema majmunici Mally koju je poveo na turneju u Europu ali kako nije imao odgovarajuće papire za nju Mally su zadržali u Njemačkoj, a pjevač se više nikada nije vratio po nju.

Odnos prema obožavateljima mu je također postao sve lošiji, pa je tako jednom pljunuo na obožavatelje koji su stajali ispodbalkona njegove hotelske sobe. Drugom prilikom je pak uzeo obožavatelju mobitel i stavio ga u svoje hlače. Postao je i čest gost razuzdanih zabava, posjećivao je bordele a u jednom takvom posjetu uhvatili su ga i paparazzi. Mediji su tada pisali da je u Panami dvjema prostitutkama platio 500 dolara za seks. Početkom godine odlučio je promjeniti ploču i vratiti imidž dobrice. Kaže da je jedno jutro primio božansku poruku i da mu je glas u glavi savjetovao da se sabere i promjeni stil života i prestane tulumariti. . 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
baksi
22:12 08.11.2016.

Tovari biber samo tovari i ja bi na tvom mistu da sam