ne štede ga

Josip na udaru gledatelja zbog nove ljubavi: 'On k'o da je Lastana tražio za pomoć'

Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
27.02.2020.
u 12:36
– Možda će ti ovo zvučati ludo, možeš mi lupiti i šamar, ali ja sam se zaljubio u tebe. Ozbiljan sam, sviđaš mi se – kazao je Josip, na što se Gabriela samo nasmijala.
Pogledaj originalni članak

Zanimljivo je bilo u sinoćnjoj epizodi "Ljubav je na selu". Josip Tratnjak (20) svojoj je zlatnoj djevojci Gabrieli Kamenečki izjavio ljubav i to samo nekoliko dana nakon što se poljubio s 22 godine starijom Ivankom koja je uz Teu Hriberski također na njegovoj farmi.

– Možda će ti ovo zvučati ludo, možeš mi lupiti i šamar, ali ja sam se zaljubio u tebe. Ozbiljan sam, sviđaš mi se – kazao je Josip, na što se Gabriela samo nasmijala. – Nije me iznenadilo njegovo priznanje, nije šok što mi je to rekao već to što se on meni ne sviđa pa ne znam kako da reagiram – pojasnila je poslije Gabriela.

Njegovo priznanje naišlo je na brojne reakcije gledatelja koji su svoje mišljenje izražavali na službenoj Facebook stranici showa. "Pa ništa bitno. Jučer Martina, danas Gabriela, sutra koja naiđe prva... izgleda sasvim normalno za njega. Svaki dan sebi ispuni izražavajući osjećaje pa di uspije", poručila je jedna gledateljica s kojom su se mnogi složili.

"Pa on će se još zaljubiti i u ovoga šarenog konja što ih vozi", nadovezao se drugi gledatelj. "Ovaj će do kraja i kamermanu izjaviti ljubav", poručila je također jedna od gledateljica.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Bilo je i onih koji su uvjereni da je ovakav način ophođenja prema djevojkama Josip naučio od Lastana. "A tak je slatki, on njima izjavljuje komplimente i ljubav ko da je prije 10 minuta čitao rubriku Lastana i on mu pomogo", poručila je jedna gledateljica.

Zanimljiv komentar dao je i gledatelj koji je povukao paralelu s Tonijem Cetinskim. "Cetinski umire 100 puta dnevno, a Joža se zaljubi", zaključio je.

Inače, Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Svoje slobodno vrijeme pomoćni kuhar provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži. No, Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Josip je ostao bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show. "Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip za RTL, pa nastavio: "Prije godinu dana sam ostao bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako ovih par mjeseci. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza. Najmlađi farmer ove sezone kasnije je kazao kako mu je bilo teško govoriti o obiteljskim tragedijama, a Marijana Batinić na to mu je rekla da mu se divi jer se prijavio i odlučio ispuniti želju svog oca.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KL
klamerko
12:49 27.02.2020.

Kakav ste vi to medij? O Kojim to glupostima sada pišete!? Čemu to? Zašto to? Zbog čega to? Što će vam to?

DZ
dubravko.zatek
14:09 27.02.2020.

pa čekaj malo..nije li ovo mobing,ponižavanje i matletiranje muškarca od strane žena..??

PI
Piksy
16:36 27.02.2020.

A sirotek