Jessica Alba oduševljena kupnjom obnovljenoga starog namještaja

Foto: Pixsell
Jessica Alba oduševljena kupnjom obnovljenoga starog namještaja
22.01.2010.
u 15:24
Sve je počelo kad je otkrila internetsku stranicu Craigslist. O kupnji namještaja svakodnevno se dogovara sa suprugom, filmskim producentom Cashom Warrenom. No 19-mjesečna kćerkica Honor Marie prečesto joj stane na put “kućnog uređenja”.
Pogledaj originalni članak

Glumica Jessica Alba zaljubljena je u starinski namještaj koji je renoviran te je njime namjestila svoju kuću. Sve je počelo kad je otkrila internetsku stranicu Craigslist. 

– Lampe, stolovi, stolci kupljeni na toj stranici uljepšali su mi život. Volim ih jer imaju svoju povijest – rekla je 28-godišnjakinja, koja se o kupnji namještaja svakodnevno dogovara sa suprugom, filmskim producentom Cashom Warrenom. No 19-mjesečna kćerkica Honor Marie prečesto joj stane na put  “kućnog uređenja”.

– Ponekad uz namještaj poželim kupiti i malo slobodnog vremena – našalila se.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:45 22.01.2010.

Nema para pa je prisiljena kupovati starudiju!