POKLEKLA

Jennifer Aniston stigla na Instagram i prvom fotografijom sve oduševila

Foto: REUTERS
Jennifer Aniston
Foto: Instagram
Foto: R4665/DPA/PIXSELL
Jennifer Aniston
16.10.2019.
u 08:45
Radi se o selfieju s kolegama iz popularne serije. David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdov smiješe se iza Jennifer, koja je u opisu fotografije napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram". Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova.
Pogledaj originalni članak

Jennifer Aniston još je jedna u nizu slavnih glumica koje su poklekle pritisku javnosti i otvorile Instagram.  Rachel iz "Prijatelja" jučer je i objavila prvu fotografiju i "srušila internet".

Radi se o selfieju s kolegama iz popularne serije. David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdow smiješe se iza Jennifer, koja je u opisu fotografije napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram". Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova.

Jennifer prati već 6.5 milijuna ljudi, a među njima su i njen bivši Justin Theorux, te kolege glumci Adam Sandler, Julia Roberts, Kate Hudson, Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow, koja je napisala: "Ovo je veliko!". Posebno je sretna bila i pjevačica Mariah Carey, koja joj zaželjela dobrodošlicu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:38 16.10.2019.

I danas ih volim gledati u reprizama.