sretno zaljubljena

Jelena Veljača o odnosu s bivšim Kolindinim savjetnikom: 'Udala bih se i treći put'

Foto: Pixsell, Youtube screenshot
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL, Instagram
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Instagram
22.10.2020.
u 11:55
– Vito i ja smo povezani od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav – rekla je Veljača.
Pogledaj originalni članak

Glumica, scenaristica i spisateljica Jelena Veljača proteklih mjeseci uživa u ljubavi s deset godina starijim Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović. Iako su svoju vezu u početku tajili, u posljednje vrijeme u javnosti sve više govore o svom odnosu i načinu na koji su se upoznali.

Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instragram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

– Vito i ja smo povezani od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav – rekla je Veljača za Slobodnu Dalmaciju.

Za svog novog odabranika kaže da je "briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit". A hoće li to sve biti dovoljno da Jelena i treći puta izmijeni bračne zavjete?

– Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek. Mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice – kazala je Veljača.

Foto: Instagram

O njihovu odnosu nedavno je progovorio i Turšić. – Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni – kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Mühlena. Vito je inače bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. Prošlog vikenda zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat: "Život je predivan, čak i s maskom." U nizu komentara koji su se ispod toga zaredali pristigle su mnoge lijepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica poručila joj je kako se na fotografiji vidi samo njezin dekolte."To je posljedica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi", napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku.

Inače, Turšić je u mladosti glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga, bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pozornost u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i unatoč tome s kćeri je neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. Također, glumica je nedavno predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković.

Na promociji koja je održana u Zagrebu podršku su joj, između ostalih, dali i glumci Amar Bukvić i Ivana Roščić, ali i dečko Vito Turšić. – Slikovnica je o svoj djeci koja su “drukčija” ili odrastaju “drukčije”. Moram staviti navodnike uz tu riječ, jer smo zapravo svi drukčiji – i to je nekako poanta priče. Sanjam o svijetu u kojem će se različitosti slaviti i u kojem će one biti alat osnaživanja i samoosnaživanja, a ne prostor stigmatizacije i traume – kazala nam je Veljača i dodala kako je njena kći Lena posebno ponosna te da misli kako je slikovnica napisana samo za nju.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
12:39 22.10.2020.

Neka ona radi što hoće. Čudi me Večernji što ovakve gluposti stavlja na portal. A možda je za njih to vijest od velikog značaja. Možda, možda....

DU
Deleted user
12:36 22.10.2020.

Sviđaju mi se ovakvi članci. Kaotični životi liberalnih ikona najbolje ukazuju na promašenost njihove ideologije. Koju bi promovirali po školama i vrtićima, ali neće ići. Mi konzervativci smo se prvi puta pobunili 2013.g.i uvrstili brak u ustav, organizirali smo se i digli određeni nivo ozbiljnosti u društvu i sada iz određene sigurnosti gledamo ovakve tragikomične životne priče.

PA
Pajo
12:05 22.10.2020.

...ali ne i zadnji put