I dalje rade zajedno

Jelena Veljača i Dražen Čuček: Razvod uoči treće godišnjice braka

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Akamaru restoran i poznati
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
22.08.2018.
u 08:22
Dvoje glumaca svoju romansu započelo je tijekom rada na predstavi "Prava stvar" u kazalištu Mala scena. U lipnju 2015. otkrili su da će postati roditelji, a 13. rujna svoju su vezu ozakonili brakom.
Pogledaj originalni članak

Producentica i glumica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček razvode se nakon tri godine braka, piše Story.

Jelena i Dražen u zajedničkoj izjavi za Story rekli su: Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije.

Zagrebačku adresu Veljača i Čuček i njihova dvoipolgodišnja kći Lena zamijenili su onom u Beogradu na godinu dana i to zbog snimanja serije "Pogrešan čovjek" u kojoj Dražen glumi, a Jelena je producentica. 

Dvoje glumaca svoju romansu započelo je tijekom rada na predstavi "Prava stvar" u kazalištu Mala scena. U lipnju 2015. otkrili su da će postati roditelji, a 13. rujna svoju vezu ozakonili su brakom. Za oboje je to bio drugi brak.

Jelena je prije toga bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a Dražen je iza sebe imao brak s odvjetnicom Anom. 

VIDEO Hrvatice vole prirodan look

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

DI
dirižabl
08:38 22.08.2018.

Jelena Veljača Popović Volarić Čuček

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:28 22.08.2018.

Nikad čuo za te ljude. Što se sad rastave oglašavaju na Večernjaku?

Avatar southman
southman
08:47 22.08.2018.

Čovjek izdržao 3 godine ? Treba mu rehabilitacija od dvije godine !

Još iz rubrike Showbiz