ZBUNILA SE

Jelena Rozga u emisiji uživo pomislila da je voditelj dira ispod stola

Foto: Screenshot
Jelena Rozga
Foto: Screenshot
Jelena Rozga
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
28.03.2019.
u 18:50
Srce drago, to si ti. A ja pomislila da me Srđan dira ispod stola - rekla je Rozga i pomazila psa, kućnog ljubimca kolega s Prve TV.
Pogledaj originalni članak

Jelena Rozga jutros je gostovala na beogradskoj Prvoj TV, u poznatom jutarnjem showu Srđana Predojevića i Jovane Joksimović.

Budući da je sa suprugom Željka Joksimovića stara prijateljica, počele su pričati kako su se družile u Zagrebu, a onda je promijenila izraz lica. 

- Srce drago, to si ti. A ja pomislila da me Srđan dira ispod stola - rekla je Rozga i pomazila psa, kućnog ljubimca kolega s Prve TV. 

Pjevačica je tako kroz šalu optužila voditelja da ju je dirao dok je razgovarala s njegovom kolegicom. Naravno, svi su se nasmijali i nastavili s intervjuom. 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

VA
valter56
19:14 28.03.2019.

dobro je prošao, da ga nije tužila za sexualno uznemiravanje...uhapse te, zatvore, pa ti dokazuj.....

NE
Neutralac
20:11 28.03.2019.

Nek tamo i ostane - zauvijek....

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:58 28.03.2019.

O njezinoj "glazbi" bi se dalo raspravljati, al jel se nitko od odgovornih do sada nije sjetio nju poslati na Euroviziju?! Ti pjesmuljci tamo dobro prolaze, puno bolje od ovog smeća zadnjih par godina...