Iskreno

Jelena Rozga otkrila kakve udvarače ima i što je može rasplakati

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Jelena Rozga
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
23.10.2018.
u 09:13
Pjevačica otkriva da je bila povrijeđena kada je ljubav u pitanju, a navikla je i na svakakve udvarače.
Pogledaj originalni članak

Jelena Rozga u intervju za Blic priča o ljubavnom životu, kako održava svoju fit liniju, koje ljudske osobine posebno cijeni...

Splitska pjevačica kaže kako je najponosnija na svoju dušu i na to što je odgojena tako da cijeni prave vrijednosti.

Javnosti je poznata  samo jedna ljubavna veza pjevačice, ona s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom. Na pitanje je li ikad bila povrijeđene kad je ljubav u pitanju, kaže:

– Naravno, svatko je nekada bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenima u životu jer nas mnogo toga nauče. Na kraju, ostat će onaj  kojeg je sudbina namijenila, a ja se u to ne miješam.

O tome kakve udvarače ima kaže:
– Nekada ima neprimjerenih udvaranja, sto ljudi, sto ćudi, nismo svi isti, nekada ima i onih lijepih i simpatičnih, ali navikla sam i na jedno i na drugo i do sada sam već naučila nositi se s različitim ljudima u životu.

Ne skriva da u teškim situacijama pusti suzu i zahvalna je što su joj u takvim situacijama prijateljice i obitelj rame za plakanje.

– Rasplačem se kada me neko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti netko tko nam je drag i koga smo voljeli, ali sve to, pa i suze, dio su života. Ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi – kaže pjevačica.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MO
modovisisajteMaraschino
09:33 23.10.2018.

na mojoj slijedećoj rođendanskoj zabavi pjevat će Je Jelena Rozga. na kraju. jer netko treba rastjerat goste

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:02 23.10.2018.

kakve udvarače?ona voli cure!

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:58 23.10.2018.

Prava hrvatica Jelena Rozga otkrila kakve jadne i bijedne udvarače prave hrvate ima i da ju može rasplakati saznanje da nije našla ljubav i sponzora u Beograda kao njeni uzori prave hrvatice Severina i Marijana.