počastila fanove

Jelena Rozga objavila video s nastupa: U prvom planu su njene noge u ultrakratkoj, uskoj minici

Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Jelena Rozga
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial
20.09.2021.
u 22:00
Pjevačica je objavila videu u kojem šeta po pozornici u kratkoj suknji sa šljokicama i topu, a svoje je pratitelje pitala znaju li pjesmu koju izvodi.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (44) jučer je održala koncert u jednom splitskom klubu, a dio atmosfere podijelila je i na svojem Instagram profilu. Pjevačica je objavila videu u kojem šeta po pozornici u kratkoj suknji sa šljokicama i topu, a svoje je pratitelje pitala znaju li pjesmu koju izvodi. Dok je šetala po pozornici koja je složena u obliku piste posebno su do izražaja došle njezine duge, vitke noge, a to su primijetili i njezini obožavatelji. U komentarima su joj ostavili mnoge emotikone vatre i srca, kao i emotikona sa srcima u očima. Neki su komentirali i koliko vole pjesmu koju ona izvodi te istaknuli da je jasno da znaju. Dodajmo još da se radilo o pjesmi 'Dani su bez broja' koju je Jelena otpjevala kao pjevačica grupe Magazin u suradnji s Esmom Redžepovom.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila fotografiju u dvobojnoj šljokičastoj haljini kojom je oduševila svoju pratitelje.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GO
goodbadugly
07:39 21.09.2021.

A cipele 45.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:23 20.09.2021.

Bolja je...nego pjevačica.

DO
docetnik
06:53 21.09.2021.

Ja reko u prvom planu je njen mozak.