Optimistična pjevačica

Jelena Rozga i dalje muku muči s bolesti: Već sam 10 godina na terapiji

Foto: John Pavlish
Jelena Rozga
Foto: John Pavlish
jelena rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
26.08.2015., Karlovac - Jelena Rozga nastupila na 29. karlovackim Danima piva. U pratnji na koncertu bio je i novi decko Stjepan Hauser. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: John Pavlish
jelena rozga
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
26.11.2015. Zagreb - Galerija Kranjcar, izlozba fotografa Ivana Pavlisa. Jelena Rozga i Stjepan Hauser u posjeti izlozbi. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: John Pavlish
jelena rozga
27.05.2016.
u 12:48
Simpatična Splićanka o svom zdravstvenom problemu odlučila je otvoreno progovoriti jer, kako kaže, ne voli glumiti
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga već deset godina vodi najdugovječniju bitku u svom životu, bitku za zdravlje. 

– Imam problema sa štitnjačom zato što sam prevelik emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja. Već sam deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama – otkrila je Jelena za RTL.

Simpatična Splićanka o svom zdravstvenom problemu odlučila je otvoreno progovoriti jer, kako kaže, ne voli glumiti.

– Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za tim. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo – smatra pjevačica kojoj zdravstveni problemi ne padaju teško kad je okružena ljudima koji je vole. 

– Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim – kaže Jelena koja posljednjih dana radi punom parom na novom singlu koji bi trebao izaći uskoro. 

>>Poslušajte kako zvuči Severina kada je pjeva Jelena Rozga

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
13:03 27.05.2016.

Koliko znam svaka druga treća žena ima probleme sa štitnjačom i tko redovno uzima terapiju nema ama baš nikakvih problema.

ĆA
ćaćaća
18:13 27.05.2016.

ima ona i vaginalnih problema samo o tome šuti..

BA
balic
15:05 27.05.2016.

Kako mozes reci to je nikakva bolest..Sta ti znas, da nije nebi tablete uzimala..E kolega stitnjaca je jedan od naj- vaznijeg organa. Malo se informiraj pa ces znati koju ulogu stitnjaca ima.