ipak se kasnije snašao

Jedno pitanje o poznatoj hrvatskoj katedrali Kreši nije sjelo: 'Ražestio sam se na kraju!' Biste li vi znali odgovoriti?

Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
Foto: Screenshot HRT
22.11.2021.
u 20:10
Sanjin i Tomislav u lovčevoj završnoj potjeri krenuli su obećavajuće te su ga već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag, no lovac se u idućim pitanjima vrlo dobro snašao i spriječio im put do novca.
Pogledaj originalni članak

Večerašnja 'Potjera' još je jednom, na žalost, bila neuspješna za kandidate koji su se ovaj put borili za 67.500 kn. Iako su krenuli s dobrim startom i u završnoj potjeri imali 12 točnih odgovora, lovac Krešimir Sučević-Međeral ipak je bio bolji.

Foto: Screenshot HRT

Sanjin i Tomislav i u lovčevoj završnoj potjeri krenuli su obećavajuće te su ga već na drugom pitanju vratili za jedan korak unatrag i to s odgovorom na pitanje "Po kojem je apostolu nazvana đakovačka katedrala?", a odgovor je bio - po Petru. 

Krešimir ni treće pitanje nije znao, a glasilo je "U kojem se ratu protiv Osmanlija istaknuo narodni junak Ilija Smiljanić?". Na žalost, ni Sanjin ni Tomislav nisu znali, a odgovor je bio - Kandijskom ratu. 

Iduća pitanja lovac je sva pogodio te su Sanjin i Tomislav ostali bez 67.500kn.

- Što bi rekao: ražestio sam se na kraju! Nije bio lagan set, bilo je par stvari, ali sam znao da oni samo čekaju pa im nisam smio ništa dati. Super dečki, stvarno šteta - rekao je Krešimir na kraju. 

- Set je bio krvav skoro - kazao je potom Sanjin i pohvalio sam sebe da je barem prošao ploču i to s višom ponudom.

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:03 22.11.2021.

Ne možete kreši (namjerno malim slovom) postavljati pitanja o sakralnim objektima. Znamo da čovjek voli povijest i pozdravlja likvidacije Hrvata poslije rata, pa mu se držite bliskih tema.

SE
serafin002
16:02 23.11.2021.

Levi degenerik na levoj televiziji, to je naša stvarnost

DU
Deleted user
06:25 23.11.2021.

Dosadni su više sa tim likićem!