nitko nije znao

Jamie Lee Curtis priznala da je deset godina bila ovisnica

Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/AP/PIXSELL
Foto: Pixsell
Jamie Lee Curtis
Foto: AFP
Jamie Lee Curtis
24.10.2018.
u 22:04
Zvijezda filma 'Noć vještica' za časopis People je rekla kako je sretna što je preživjela ovisnost o opijatima koja je počela u kasnim osamdesetima.
Pogledaj originalni članak

Jamie Lee Curtis progovorila je o svojoj tamnoj prošlosti.

Zvijezda filma 'Noć vještica' za časopis People je rekla kako je sretna što je preživjela ovisnost o opijatima koja je počela u kasnim osamdesetima.

-Deset godina sam krala i lagala. Nitko nije znao, baš nitko,- rekla je Jamie

Curtis ima dugu obiteljsku povijest ovisnosti. Njen otac, Tony Curtis bio je ovisan o alkoholu kokainu i heroinu. Njen polubrat Nicholas Curtis umro je u 1994. od predoziranja.

Glumica je rekla da su joj prvi put prepisali opijate u 1989. nakon plastične operacije podočnjaka. Sljedeće desetljeće provela je u potrazi za tabletama koje je krala čak i od svoje obitelji dok ju nije otkrila starija sestra Kelly, 1998. godine.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.