Poznata glumica

Jamie Lee Curtis otvorila dušu: Probala sam estetsku kirurgiju. Nije mi pomogla, ali postala sam ovisna

Foto: Profimedia
Foto: DPA/AP/PIXSELL
Foto: instagram
Foto: profimedia
Foto: DPA/AP/PIXSELL
08.10.2021.
u 20:00
Glumica Jamie Lee Curtis (62) progovorila je o plastičnoj kirurgiji i nametnutim idealima ljepote s kojima se i ona sama susrela pa je cijelu situaciju prokomentirala iz prve ruke.
Pogledaj originalni članak

Glumica Jamie Lee Curtis (62) progovorila je o plastičnoj kirurgiji i nametnutim idealima ljepote s kojima se i ona sama susrela pa je cijelu situaciju prokomentirala iz prve ruke.

-Fileri, operacije i filtriranje slika današnji su opsesivni trenovi i činimo sve kako bi prilagodili svoj izgled Zoomu koji briše generacije i generacije ljepote. Kada jednom napraviš nešto na licu to ne možeš više popraviti. Probala sam estetsku kirurgiju. Nije mi pomogla, ali sam zbog nje postala ovisna o tabletama Vicodin, a sada sam čista već pune 22 godine- rekla je glumica za Vanity Fair.

Ispričala je i kako su društvene mreže postale ozbiljan problem te kako se mnogi ne mogu od njih udaljiti, a osvrnula se i na ovotjedne komplikacije zbog kojih korisnici nisu mogli pristupi istima. Jamie ih koristi samo kako bi mogla prodati neki proizvod ili pak istaknuti ono što joj je bitno.

Jamie je već ranije pričala o ovisnosti o alkoholu i tabletama o kojima je postala ovisna nakon operacije očiju.

-Imam prirodno natečene oči, a ako pogledate moje fotografije iz djetinjstva izgledam kao da nisam spavala, oduvijek sam bila takva- započela je glumica.

-Snimali smo jednu scenu u sudnici, fluorescentna svijetla bila su postavljena visoko, a kada sam stupila na set kamerman je rekao da me danas neće snimati zato što su mi oči bile podbuhle. Bila sam toliko prestravljena i posramljena da sam odmah nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju da uklonim vrećice- dodala je Jamie te otkrila kako je bila i na botoksu i liposukciji no to joj nije pomoglo.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi Hanu Huljić  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.