Premijera spota

Jadranka Ivaniš Yaya i Davor Gobac su odigrali par u moru bračnih problema

Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
Yaya i Gobac
20.01.2017.
u 19:00
Pjesma „Maradona“ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa u kojem im se pridružio i Davor Gobac
Pogledaj originalni članak

Pjesma "Maradona'' je već mjesecima na vrhovima top lista, a sada je konačno stigao i videospot u kojem su Jadranka Ivaniš Yaya i Davor Gobac na kazališnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema.

Ova poznata glazbena ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ''sto godina'' i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

„Maradona“ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o miksu soula, rock'n'rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod redateljskom palicom Vena Jemeršiča.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva.

Pjesma "Maradona", uz prethodni singl ''Jesmo li dobro?'', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.