KOŠTAJU OKO 9000 KN

Ivana Vida pohvalila se skupocjenim sandalama, a pratitelji se zgražaju

Foto: Instagram
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
07.04.2021.
u 18:16
Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (27) na Instagramu se pohvalila novim parom sandala.
Pogledaj originalni članak

Istančan, ali skupocjeni modni ukus zasigurno se može smatrati potpisom Ivane Vide (27), bivše Kraljice Hrvatske i supruge nogometaša Domagoja Vide (31). Naime, u jednoj od posljednjih objava na Instagramu pohvalila se darom kojeg je poklonila samoj sebi, a riječ je o Chanelovim sandalama čija je cijena na službenoj stranici brenda 1.375 dolara, odnosno 8.763 kune.

- Poklon od mene meni - napisala je Vida te fotografijom prikupila više od tri i pol tisuće lajkova. Međutim, nije izbjegla ni kritike te su neki pratitelji zgroženi njezinim ukusom.

Foto: Screenshot

"Volim te, ali ovo su najružnije cipele koje sam ikad vidjela", "Fakat su ružne", "Sandale su ružne, ali sviđa mi se koncept poklanjanja samoj sebi" , "Zbog ovih sandala žene izgledaju kao da nose gips i imaju slomljenu nogu, grozne cipele", "Samoj sebi sve i to je super, ali nikad ovako nešto ružno. Možeš ti puno bolje", raspisali su se fanovi.

Inače, Ivana je u siječnju proslavila 27. rođendan, a tim povodom romantični suprug Domagoj iznenadio ju je gajbama ružičastih i crvenih ruža. Prošle je godine par proslavio treću godišnjicu braka te se tada pohvalila raskošnim darom kojeg je dobila od supruga. 

Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku.

U rujnu 2015. stigao im je sin David.

VIDEO Pogledajte što nam je otkrila Nika Turković u Večernjakovoj Desetki

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

Avatar SMECHAR
SMECHAR
19:09 07.04.2021.

Sve su to kompleksi, kada ne možeš pokazati znanje ili neki osobni intelektualni doseg ili uspjeh okreneš se onom lakšem i pokazuješ što se može kupiti novcem kojeg još nisi osobno ni zaradio već dobio karticu koju netko drugi plaća a ti samo peglaš. Onda želiš neki respekt? Na osnovu čega?

LI
linkser2
23:07 07.04.2021.

jadan, jeftin, isprazan članak i likovi....žalosno

HR
Hrabraja
18:40 07.04.2021.

Istančan ukus ne znači kupovati skupe cipele