šarmantna voditeljica

Ivana Šundov iz frizerskog je salona izašla sretna. Evo zbog čega

Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
Ivana Šudrov
17.09.2014.
u 10:19
„Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena, zrcalnog sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“
Pogledaj originalni članak

Kao i većini žena, i Ivani nakon ljeta kosa otkazuje poslušnost, oštećena je i suha. Potreban joj je čudotvoran tretman.

Jedan takav, u GT salonu isprobala je i Ivana Šundov, poznata voditeljica i poduzetnica, koja je poželjela kosi vratiti sjaj i glamurozan izgled.

Na tržištu se stalno pojavljuju novi tretmani, ali Kerastase Protocol Discipline revolucionaran je tretman dugotrajnog efekta, zahvaljujući pomno biranim sastojcima. Emulzija, koja se nanosi na kosu, sadrži Morpho-Keratin i ceramide koji pružaju intenzivnu njegu vlaknu te zaglađuju površinu bez kemijskih promjena kose, što znači da se tretman može često ponavljati.

Foto: PR FOTO

PR foto

Ivanina kosa prošla je tretman koji se radi u nekoliko faza. Na mokru kosu nanosi se emulzija u obliku gela koji se ugrađuje u vlas pomoću pegle za kosu, a koja toplinom pospješuje prodiranje hranjivih sastojaka u samu strukturu.

Nakon 45 minuta ugodnog tretmana i čudesnih sastojaka za kosu, Ivana je osjetila veliku promjenu: „Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena, zrcalnog sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“- otkrila je Ivana.

>>Brojni poznati 'uhvaćeni' na otvorenju kluba Bunga Bunga

>>Poznati uživali na predstavljanju pjesme 'Tvoja baraba'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.