lijepe vijesti

Ivana Mišura Vlaović potvrdila drugu trudnoću: 'Osjećam se dobro, sretni smo'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Šuker i Goran Vlaović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: PR FOTO
Ivana Mišura
Foto: PR FOTO
Ivana Mišura
Foto: PR FOTO
ivana mišura
Foto: Boris Ščitar
17.11.2014., Zagreb - Miss Universe Ivana Misura. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
MISS
Foto: PR FOTO
Ivana MIšura zavela glumca
Foto: PR FOTO
Ivana MIšura zavela glumca
Foto: PR FOTO
Ivana MIšura zavela glumca
Foto: Jurica Galoić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Foto: pixsell
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija
Zagreb: Izbor za Miss Universe Hrvatske
Foto: instagram
Foto: instagram
22.11.2022.
u 12:47
Manekenka i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović čekaju drugo dijete. Prinova bi trebala doći početkom iduće godine, a trebali bi dobiti još jednu djevojčicu.
Pogledaj originalni članak

Manekenka Ivana Mišura Vlaović (33) i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović (50) čekaju drugo dijete. Ovu vijest Ivana je potvrdila te rekla kako bi im prinova trebala doći početkom iduće godine te da se radi o djevojčici.

- Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić - rekla je za Story.

Inače, supružnici su 2021. godine dobili prvo dijete, kćer Vanu, a tada je Ivana otkrila kako se osjeća kao novopečena majka.

- Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da katkad bude teško ustati i biti budna svaki put za nju, udovoljavati apsolutno svim željama. Osjetljivija sam majka, to mi je prvo dijete i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali kažu mi da pazim jer djeca znaju manipulirati. Ali da, život mi se definitivno promijenio i prekrasan je - ispričala je tada Ivana.

Par je u bračnu luku uplovio 2021. godine, a Ivana je tada otkrila čime ju je bivši Vatreni osvojio. Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita bih ja rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo – rekla je tada.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Canary Black

 

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.