'zapalila internet'

Ivana Mišerić objavila fotografiju u badiću, pratitelji: 'Mene bi bilo sram zbog drugih da ovako izgledam'

Foto: Instagram
Ivana Mišerić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Karmen Poznić
Foto: Karmen Poznić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
29.06.2022.
u 11:20
Ivana je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u kupaćem kostimu te oduševila svoje pratitelje.
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na društvenim je mrežama pokazala kako uživa u odmoru na moru. Ivana je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u kupaćem kostimu te oduševila svoje pratitelje.

Na Instagram storyju objavila je fotku s broda u dvodijelnom bijelom badiću, koji joj je istaknuo vitku figuru. Nosila je i bijelu košulju, a vjetar joj je bacao kosu u lice.

Zatim je pozirala pored bazena u jednodijelnom crnom badiću s visokim izrezom, a fotkala ju je prijateljica čije se noge također vide na fotografiji. "Foot fetišisti će doći na svoje. Prstića kao u priči", napisala je pored fotke. 

U komentarima su joj brojni pratitelji uputili komplimente. "Zapalila internet! Zapalila!", "Drama! Goriš, Ivana", pisali su joj. "Mene bi bilo sram zbog drugih da ovako izgledam", dodala je jedna osoba te svoje oduševljenje pokazala emotikonom vatre. 

Inače, voditeljica često objavljuje na svojim društvenim mrežama, a mnoge od tih objave nastale su u društvu njezinog partnera Dražena Kovačevića (34). Nedavno su tako pokazali kako su uživali u blizini Maribora na neobičnoj farmi.

- Ostvarenje sna u Sloveniji! Alpake! Napokon! Kakve predivne, pitome i posebne životinje… malo sam bila van sebe! I danas sam -  napisala je tada pored fotografija.

Dodajmo da se radijska voditeljica sa svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

BEBEKOVA HIT KNJIGA

'Kada sam upoznao Bregovića na šlicu je imao lokot kojim je valjda poručivao da je veliki ljubavnik do kojega je teško doći'

Knjiga “U inat svima” je obogaćena brojnim privatnim fotografijama, a u posebnom izdanju, s ograničenom nakladom, nalazi se Bebekova posveta i CD s njegovih 17 velikih hitova. Rukopis je priredio Večernjakov novinar i urednik Robert Bubalo. U ovom feljtonu donosimo ulomke iz knjige koja će na kioscima biti od 30. lipnja 2022., a u knjižarama od 4. srpnja 2022. godine.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

LE
Leo
11:38 29.06.2022.

Na prvoj slici mi malo na Cigija baca...

PO
Polarus
12:31 29.06.2022.

oduševila? brzo se strijeznite kada je u živo ugledate bez photoshop dodataka... suha ko barut...

PE
Pericabad2
13:19 29.06.2022.

Meni osobno totalno ne privlacna, ali sto ljudi sto cudi