Ekskluzivna svjetska suradnja

Ivan Zak feat. L'Titude feat. Fya Philly, predstavljaju ljetni hit 'Ja ti se kunem'

Ivan Zak feat. L'Titude feat. Fya Philly, predstavljaju ljetni hit 'Ja ti se kunem'
23.06.2020.
u 15:45
Novi ljetni hit, prati i odličan video spot, snimljen u produkciji IZ Videos, Ivanovoj glazbenoj ‘etiketi’, koju je nedavno pokrenuo.
Pogledaj originalni članak

Ivan Zak jedan je od izvođača, koji u najtoplije doba godine, uvijek iz svoje autorske radionice ‘izbaci’ glazbeno iznenađenje za svoju publiku. Ovoga puta otišao je itekako nekoliko koraka dalje, te ekskluzivno predstavlja pjesmu ‘Ja ti se kunem’ i novu svjetsku suradnju, sa glazbenicima, L’Titude & Fya Philly, koji dolaze iz Južne Afrike.

Kada je u pitanju rap glazba, spomenuta ekipa, bio je najbolji mogući odabir, u što se imamo prilike od danas i uvjeriti. Pjesmom ‘Ja ti se kunem’, Zak je zakoračio prema novom zvuku, kojim će i dalje ići, a koji će biti nit vodilja u radu, kada su u pitanju nove skladbe.

- L’Titude & Fya Philly, ljudi su koje sam upoznao, i čija je odlična energija na mene djelovala tako, da je do suradnje jednostavno moralo doći. Glazbeni dvojac, osjeća glazbu, na isti način, kao i ja, što je itekako pridonijelo pri stvaranju pjesme ‘Ja ti se kunem’.
Siguran sam da će publika prepoznati tu ‘glazbenu kemiju’, koja je nastala među nama, i da imamo hit, koji će obilježiti ljeto u koje smo zakoračili - poručio je Ivan Zak.

 

Novi ljetni hit, prati i odličan video spot, snimljen u produkciji IZ Videos, Ivanovoj glazbenoj ‘etiketi’, koju je nedavno pokrenuo.

Za sam kraj, pozivamo vas da ljeto pred nama začinite na najbolji mogući način slušajući i uživajući u pjesmi ‘Ja ti se kunem’, a ovaj itekako najbolji glazbeni recept preporučuje vam Ivan Zak u suradnji sa L’Titude & Fya Philly.

Autor glazbe: Ivan Zak/ L’Titude/Fya Philly
Autor teksta: Ivan Zak/L’Titude/Fya Philly
Autor aranžmana: Ivan Zak
Miks/mastering: Miljenko Pušić, studio La Bamba
Glazbeni producent: IZ produkcija
Video: IZ Videos

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr