stigla prinova

Ivan Perišić dobio je kćer Manuelu

Foto: REUTERS/Yves Herman
Ivan Perišić
Foto: Instagram
ivan perišić
Foto: Instagram
ivan perišić
Foto: Instagram
ivan perišić
29.07.2014.
u 08:24
Omišanin Perišić, velika bundesligaška zvijezda iz Wolfsburga, bio je najbolji igrač naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić dobio je prinovu u obitelji.

Njegova supruga Josipa rodila je jučer u Wolfsburgu kćer Manuelu tešku 3,12 kg i dugačku 50 cm. Ivan i Josipa već imaju sinčića Leonarda rođenog u listopadu 2012. godine.

Omišanin Perišić, velika bundesligaška zvijezda iz Wolfsburga, bio je najbolji igrač naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, a unatoč brojnim ponudama, najviše iz Italije, nije se odlučio na transfer iz Njemačke.

>>Rebić i Perišić nisu bili za ugodnu šetnju s ostalima pa su se bacili u more

>>Strijelac hrvatske reprezentacije očekuje prinovu u obitelji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz