opet je sama

Iva Todorić otkrila razloge prekida s Nikolom:' Kada osjetite da neka duša ne rezonira s vašom...'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iva Todorić
07.12.2021.
u 14:20
– Mnogi misle da rješavanje bilo kakvih odnosa donosi sukobe. Potpuno pogrešno. Češće nerješavanje odnosa donosi sukobe. Mi doista možemo čak i prekinuti odnos u ljubavi i iz ljubavi – kazala je Todorić
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica Iva Todorić (42) nakon godinu i pol prekinula je svoju vezu s dečkom Nikolom iz Beograda, a za RTL.hr otkrila je razloge kraja ljubavi. U riječima motivacijske govornice i autorice Nade Bučević pronašla je objašnjenje koje daje do znanja i o razlozima kraja njihove ljubavne veze. 

– Mnogi misle da rješavanje bilo kakvih odnosa donosi sukobe. Potpuno pogrešno. Češće nerješavanje odnosa donosi sukobe. Mi doista možemo čak i prekinuti odnos u ljubavi i iz ljubavi. Dr. Wayne Dyer je rekao: "Kada osjetite da neka duša ne rezonira s vašom, s ljubavlju je ispratite iz svoga života." To što mnogi ovise o drugima iz raznih potreba, formi, sigurnosti i strahova, pa ne isprate takve iz života, taj dio bude ozbiljan izvor sukoba. Ali onaj izvor u kojem ste u sukobu sami sa sobom, a za to optužujete nekog drugog. Čim nekoga optužujemo, naravno da u tom odnosu i mi stvaramo sukob. Najprije riješite odnos sami sa sobom da bi uopće mogli shvatiti što je dr. Dyer želio reći. Kada smo mi ljubav i mir, kako je uopće moguć sukob s drugim? Bio nam taj netko u životu ili ga ispraćali iz života – citirala je Iva Todorić Nadu Bučević. 

Nekada je upravo puštanje onih koje volimo način na koji ćemo im pokazati ljubav, a Iva se time vodi godinama, čak i kroz svoj projekt "Srculence", kojim puni, kako kaže, banku ljubavi.

Upravo su ljubav i obiteljsko zajedništvo ono što Ivi daje snagu u svim životnim izazovima. Stoga će, kazala je za RTL.hr, upravo sa svojim najmilijima provesti i ove blagdane. Tradicija je to koje se nije odrekla nikada. "Blagdane ću provesti u krugu svoje obitelji, kao i svih mojih 45 godina", zaključila je Todorić. 

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

IC
ICCO
15:00 07.12.2021.

A možda je razlog da je jedan od partnera pojeo sam sa stola 90% svega ?

TR
tratincica68
14:41 07.12.2021.

Bio mu je maliiiiiiiiiiiiii

BO
bolnaistina
15:24 07.12.2021.

Otišli, la papa.